اختلاف سلیقه ها را در اداره مساجد کنار بگذاریم/ بهره گیری از ظرفیت های کانون های فرهنگی و هنری در مدیریت مساجد

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور گفت: هدف همه ما از کار کردن در مساجد تقرب و اقامه نماز است بنابراین باید اختلاف سلیقه ها را در اداره مساجد کنار بگذاریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام نورعلی دیلم، معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، امروز (17 اسفند) در همایش تجلیل از مساجد شاخص اهل سنت شمال کشور گفت: نخستین اقدام انسان های موحد و مومن ساخت مساجد و اقامه نماز در آنهاست. افرادی که اعتقاد به قیامت و روز حساب دارند به فکر عمران و آبادانی مساجد هستند.

 

وی با تأکید براینکه در ساخت مساجد باید معماری اصیل اسلامی مدنظر قرار داشته باشد، افزود: امروز عمران معنوی مساجد مهمتر از ساخت مساجد است، هرچند هرکدام در جایگاه خود از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

 

معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با بیان اینکه ارکان درون مساجد باید با هم متحد باشند، اظهار کرد: هدف همه خادمان مساجد تقرب و اقمه نماز است، باید اختلاف نظرها و سلیقه ها را در اداره مساجد کنار بگذاریم.

 

وی خاطرنشان کرد: مدیران مساجد باید از همه ظرفیت ها مانند کانون های فرهنگی و هنری، پایگاه های بسیج، کتابخانه ها و ... استفاده کنند. مسجدی موفق است که بتواند از این ظرفیت ها برای حضور باشکوه مردم بهره گیرد.

 

حجت الاسلام دیلم اجرای برنامه های متنوع در مناسبت های ملی و مذهبی را یکی دیگر از اولویت های مساجد برشمرد و گفت: مساجد باید به عنوان مرکز اجتماع و اتحاد مردم فعالیت کند و یکی از مواردی که می تواند مردم را در مسجد گردهم جمع کند، بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی است.

 

وی با اشاره به برگزاری دومین همایش تجلیل از مساجد شاخص اهل سنت استان های شمالی کشور، بیان کرد: برای برگزاری این همایش اطلاع رسانی پیامکی به ائمه جماعات مساجد در سه مرحله انجام شد. همچنین در همایش های مختلفی هم که برگزار شد، موضوع همایش مطرح و قرار شد که مساجدی که براساس فرمت های تهیه شده، دارای شاخص هایی مانند کانون های فرهنگی و هنری، پایگاه بسیج، دارلقرآن کریم، مکتب خانه و ... هستند به مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور معرفی شوند.

 

معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور افزود: 72 مسجد برای شرکت در ارزیابی ها اعلام آمادگی کردند که پس از بررسی 11 مسجد انتخاب شد و از سوی کارشناسان به صورت حضوری مورد بازدید قرار گرفت و در نهایت 9 مسجد شامل 7 مسجد از گلستان، یک مسجد از استان مازندران و یک مسجد هم در استان گیلان به عنوان مساجد شاخص اهل سنت شمال کشور انتخاب شدند.

 

وی اظهارداشت: اقامه مستمر نماز جماعت، زمینه سازی برای حضور فعال جوانان در مساجد، حضور مستمر و اثرگذاری امام جماعت، جذب بودجه، ارتباط با مرکز بزرگ اسلامی، برگزاری مسابقات، برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی، معماری اسلامی خاص و جاذبه های بصری و داشتن برنامه های فرهنگی از جمله شاخص های ارزیابی مساجد بود.

 

کد خبر 529593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha