به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، علیمحمد نیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، در این کارگاه، اظهار کرد: شعر و ادبیات داستانی ظرفیت بزرگی است که از طریق آن میتوان فرهنگ قرآن و عترت را اعتلا بخشید.
وی، تصریح کرد: در هفته قرآن و عترت، قرآن دوستان و محبان اهلبیت(ع) در حوزه شعر و داستان با خلق آثار ارزشمند توان و قابلیت اندیشههای خود را عرضه کردند و با حضار و علاقهمندان و صاحبنظران به بحث و تبادلنظر پرداختند.
محمدعلی قاسمی، رئیس حوزه هنری استان ایلام، در این کارگاه، اظهار کرد: بلیغترین شاخه هنر شعر است و شعر در بین بشریت و سیره ائمه اطهار(ع) از جایگاه بالا و تأثیرگذاری بسیار مهمی برخوردار است.
وی، تصریح کرد: هر هنرمند فرهیختهای لازم است که نسبت به قرآن و عترت اندیشه کند، قرآن علاوه بر اعجازی که دارد، و نوع بیان و کلامی که خداوند بر زبان پیامبر(ص) جاری فرمود، از چنان بلاغت و تأثیرگذاری اعجاز گونهای برخوردار بوده است که در آن مقطع زمانی موجب ترویج و تبلیغ دین مبین اسلام شده است.
این شاعر برجسته ایلامی، ابراز کرد: یکی از بهترین ابزار ترویج و تبلیغ دین مبین اسلام در صدر اسلام و آن مقطع زمانی بهنوعی خود جریان شعر بوده است که علاوه بر مفاهیمی که پیامبر اکرم(ص) در قالب حدیث و روایت بیان میکرد شاعران به زبان نظم میآورند به شیواترین گفته بیان میکردند.
قاسمی، بابیان اینکه جایگاه شعر در دین ما از منزلت و جایگاه بسیار مهمی برخوردار است، ابراز کرد: بسیاری از آموزههای دینی و مفاهیم اسلامی از طریق شعر به جامعه منتقل میشده است.
گفتنی است، در این کارگاه شعر تنی چند از شاعران برجسته استان ازجمله حبیبالله بخشوده اشعار آیینی خود را قرائت کردند.
نظر شما