به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، چهاردهمین همایش بینالمللی بانوان قرآنپژوه امروز پنجشنبه، 13 اسفندماه از صبح ساعت 8:3 در سالن همایشهای بینالمللی برج میلاد آغاز شد و بعد از ظهر ساعت 3 به کار خود پایان داد.
این مراسم با قرائت قرآن قاری بینالمللی مجتبی محمد بیگی آغاز شد و در ادامه مرتضی نجفی قدسی پیام مرجع عالیقدر آیتالله نوری همدانی خطاب به چهاردهمین همایش بانوان قرآن پژوه را قرائت نمودند.
در ادامه این مراسم لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت و از ۲۱ هزار پایاننامه قرآنی که ۱۵ هزار مورد آن مربوط به بانوان با پژوهشهای ارزشمند متنوع آنها خبر داد.
همچنین حجتالاسلام و المسلمین احمد احمدی دبیر همایش بینالمللی بانوان قرآنپژوه، در این همایش گفت: با همکاری بنیاد امام رضا(ع) 21 هزار پایاننامه قرآنی ارزشمند نوشته شده است که اشخاصی که بخواهند پایاننامه بنویسند میتوانند به این مرکز مراجعه کنند.
وی افزود: در هیچ یک از کشورهای عربی کاری همانند این اقدام بانوان قرآنپژوه دیده نشده است، همانطور که امام راحل در مورد تفسیر، تفهیم، حفظ و قرائت قرآن انتظار داشت در مورد این بانوان تحقق یافته است.
بنابراین گزارش در ادامه مراسم آیتالله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه به سخنرانی پرداخت و گفت: اگر بخواهیم مراتب خاص از قرآن را استفاده کنیم باید حیات ما قرآنی باشد. در حقیقت حیات قرآنی حیاتی است که با نگاه توحیدی همراه باشد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین قرائتی، دبیر ستاد اقامه نماز کشور به عنوان سخنران بعدی این همایش گفت: اگر الگوی ما بر اساس آیات قرآن کریم باشد دچار غرور یا اندوه نمیشویم، بیایید کمی قرآن را برای عمل بخواهیم.
همچنین در ادامه همایش حجتالاسلام انصاریان استاد حوزه به سخنرانی پرداخت و گفت: گلایه شدید قرآن از مردم بر سر فهم قرآن است که چرا انسانها در مقام فهم آیات قرآن برنمیآیند، کسانی که اهل تدبر نیستند قفلهای زیادی بر در فهم وجود آنها زده شده است.
در چهارمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه با حضور رییس قوه قضائیه از 18 بانوی برتر قرآنی ایران و هفت بانوی برتر قرآنی جهان اسلام تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
درادامه این همایش که بعد از ظهر برگزار شد برخی مقالات با محوریت «قرآن و امام رضا(ع)»، «سبک زندگی رضوی»، «سبک زندگی در آموزههای رضوی» و... از سوی بانوان قرآنپژوه ارائه شد.
نظر شما