قرآن و عترت زمینه ساز همدلی و همزبانی/ گسترش و نفوذ آثار قرآنی از اهداف برگزاری هفته های قرآن و عترت در کشور

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، گفت: در سالی که مزین به همدلی و هم‌زبانی است، قرآن و احکام آن باید بیش‌ازپیش مبنای همدلی و وحدت قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در مراسم افتتاحیه هفته قرآن و عترت استان ایلام، اظهار کرد: برگزاری هفته قرآن و عترت در کنار ویژگی‌های متعدد دو ویژگی شاخص دارد.

 

وی، افزود: نخست آنکه مشتاقان معارف قرآن و عترت را به تولید آثار فرهنگی و هنر، علمی و صنعتی ترغیب می‌کند و دوم اینکه زمینه کشف استعدادهای جدید را بیش‌ازپیش فراهم می‌سازد و همین دو ویژگی برای حمایت کامل از این جریان فرهنگی قرآنی کافی است.

 

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، یادآور شد: بدون شک برای رسیدن به توسعه پایدار مبتنی بر دانش و فرهنگ قرآنی باید برنامه‌ریزی منسجم و عملیاتی در تمام حوزه‌های مرتبط بافرهنگ قرآنی تدوین و به مرحله اجرا درآید.

 

امیرنیا، تصریح کرد: دستیابی به جامعه‌ای متمسک به قرآن و عترت و برخورداری از ایمان و عمل صالح بر پایه اندیشه‌ها و آرای امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری در گرو عزم ملی و همه‌جانبه مسئولان و مردم برای توسعه فرهنگی قرانی و عترت است.

وی، بابیان اینکه فرهنگی که ب متأثر از قرآن و احکام بر بینش‌ها و نگرش‌ها و رفتارهای  فردی، گروهی و اجتماعی بوده، باید در کلیه سطوح جاری و ساری باشد، گفت: قرآن به‌راستی پایه و اساس اتحاد و همدلی میان همه مسلمانان است و در سالی که مزین به  همدلی و هم‌زبانی است، قرآن و احکام آن باید بیش‌ازپیش مبنای همدلی و وحدت قرار گیرد.

 

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، افزود: هفته قرآن و عترت با محوریت تعالیم کلام‌الله و همچنین عنایات ائمه اطهار(ع)، می‌تواند زمینه مناسب را برای ایجاد همدلی و هم‌زبانی فراهم آورد.

 

امیرنیا، ابراز کرد: توسعه روخوانی، روان‌خوانی و صحیح خوانی با درک معنای آیات الهی در بین اقشار جامعه خصوصاً کودکان و نوجوانان، تدبر و تعمق و عمل کردن به آیات نورانی الهی، باعث ایجاد اندیشه قرآنی و ترویج آن در حوزه فرهنگ عمومی ازجمله تبلیغات رسانه‌ای و محیطی، نمادسازی باید در سطح جامعه صورت گیرد.

 

وی، بیان کرد: تولید مضامین قرآنی و عترت با بهره‌گیری از آثار مکتوب، فیلم صنایع‌دستی، آثار نمایشی و تجسمی شعر داستان و برگزاری نشست‌های تخصصی، از طریق ایجاد ارتباط و رقابت در قالب جشنواره‌های متعدد از اهداف اصلی هفته‌های قرآن بوده که خوشبختانه محقق شده است.

 

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، اظهار کرد: این هفته علاوه بر ایجاد شور و شعف در بین اهالی فرهنگ و هنر باید راهی را طی نماید که به ترویج، گسترش و نفوذ آثار قرآنی در بدنه جامعه و دستگاه‌های اجرایی منتهی شود.

 

وی، در پایان خاطرنشان کرد: باید تمامی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی که دل درگرو قرآن و توسعه و ترویج فرهنگ و سیره اهل‌بیت(ع) دارند، نقش خود را به‌خوبی ایفا نمایند که الحمدالله در استان ایلام این اتفاق میمون و مبارک رخ‌داده است و 21 دستگاه در کنار همدیگر قرارگرفته‌اند تا این هفته برگزار شود که جای تقدیر دارد.

 

گفتنی است، هفته قرآن و عترت استان ایلام از ۱۲ تا ۱۷ اسفند سال جاری در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد ایلام برپاست که امروز مراسم اختتاحیه این هفته با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

 

 

کد خبر 528192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha