اشاعه معروف موردتوجه کانون های مساجد باشد/بازشناسی فعالیت های فرهنگی موجب پیشرفت می شود

خبرگزاری شبستان:مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه درست کار کردن نیازمند بازشناسی، آسیب شناسی و نظارت برحسن اجرا به همراه ارائه راهکارهای پیشرفت و توسعه است، گفت: کار مسجدی باید با باورمندی همراه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، احدجاودانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(9اسفند) در دومین کارگاه آموزشی بازرسین کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به اهمیت فعالیت های این کانون ها جهت احیای کارکردهای مختلف مساجد، اظهار داشت: کانون های مساجد به عنوان  یک تشکیلات مردمی اثرگذار، متولی فعالیت های مرتبط با توسعه، تعالی و ارتقاء معنویت در جامعه است که در مکان های مقدس دینی مستقر می شوند.

 

وی با بیان اینکه این کانون ها یک فضای خوب و سالم برای انتقال خوبی ها، معروف ها، زیبایی های معنویت و همه آن چیزهایی که جامعه برای نعالی نیاز دارد محسوب می شوند، تاکید کرد:فعالیت هایی که اشاعه معروف را به همراه دارند مورد توجه کانون های مساجد باشد.

 

جاودانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضا و بازرسین کانون های مساجد استان، گفت: براین باور معتقده که فعالان کانون های فرهنگی و هنری اینکه متولی کار و فعالیت در یک حوزه خداپسندانه و اثربخش در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار متوسط جامعه که از امکانات محدود فرهنگی برخوردارند، هستند احساس رضایت می کنند.

 

وی  با بیان اینکه تعامل بین بازرسین کانون های مساجد با دبیرخانه این کانون ها دراستان و تبادل اندیشه، افکار و تجربه جهت رونق فعالیت های مسجدی ضروری است، خاطرنشان کرد: تمامی فعالیت های اثرگذار و خوب در حوزه فرهنگ، اندیشه، تعقل، تفکر و تدبر ما را به یک جامعه سودمند و مفید رهنمون می سازد.

 

جاودانی با اشاره به اینکه مسئولان فرهنگی در رأس کانون فرهنگی و هنری هر محله و منطقه بایستی به درستی با ضوابط و مقررات کار در این پایگاه فرهنگی دینی آشنا باشند، تصریح کرد: عدم مدیریت درست و اصولی در اجرای فعالیت های فرهنگی موجب تنزل در امور می شود.

 

وی افزود: فعالیت های فرهنگی، مذهبی و هنری اگر در مسیر درست وهمسو با دستورالعمل های اداری صورت نگیرد به جای اثر مثبت، آثار منفی به همراه خواهد داشت.

 

جاودانی با بیان اینکه درست کار کردن نیازمند بازشناسی، آسیب شناسی و نظارت برحسن اجرا به همراه ارائه راهکارهای پیشرفت و توسعه است، گفت: فعالین مسجدی باید کار را باور داشته و آن را در عمق وجودشان جانمایی نمایند تا به مقصود تعالی دست یابند.

 

وی با تاکید اینکه در هرعرصه ای که از پایگاه مسجد درست و به موقع استفاده شد موفق بوده، اظهار داشت: کار مسجدی باید با باورمندی همراه باشد.

 

جاودانی با اشاره به اهمیت مستندسازی فعالیت های کانون های فرهنگی هنری و تحویل به دبیرخانه کانون های مساجد استان، تاکید کرد: فعالان مسجدی با مطالعه دقیق بخشنامه ها و ضوابط کار در کانون های فرهنگی هنری، تلاش نمایند آنچه مامور به انجام هستند با دقت اجرا شود.

 

وی با بیان اینکه فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: فعالیت این کانون ها عمدتا برای نیروهای متدین و اهل مسجد انجام می شود و باید با شناسایی ظرفیت ها، بهره کافی از این مکان مقدس حاصل شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه فضای مسجد باید به فضایی آمیخته با گفتمان، تعامل و نقد و بررسی بدل شود، افزود: کانون های مساجد نباید محلی برای فعالیت های جناحی باشد.

 

وی برضرورت مدارا و اخلاق مداری در فعالیت های مسجدی جهت جذب مخاطب حداکثری تاکید کرد و گفت: ساماندهی فعالیت های مردمی در مساجد یکی از اهداف تاسیس کانون های مساجد است.

 

جاودانی با اشاره به اینکه بودجه فرهنگی کشور محدود است از اینرو فعالیت های کانون های مساجد باید نوعا درآمدزا باشند، اظهار داشت: کانون های مساجد سدی در برابر تهاجم فرهنگی هستند.

 

وی در پاسخ به دغدغه فعالان مساجد برای عدم تخصیص سرانه کافی به برنامه های کانون های فرهنگی هنری، اظهار داشت: تلاش داریم سال 95برگزاری برخی برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را علاوه بر انجمن ها، موسسات زیر مجموعه این اداره کل به کانون های فعال مساجد استان با تخصیص بودجه واگذار نمائیم.

کد خبر 527453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha