به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام سید محمدباقر حسینی اراکی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز(9 اسفند) در جمع خبرنگاران، با تقدیر از حضور حماسی مردم استان در انتخابات 7 اسفندماه، اظهار کرد: آزمون پایانی چهارمین مرحله طرح تربیت حافظان قرآن کریم، روز پنج شنبه(13 اسفند) از ساعت 9 صبح همزمان در 10 نقطه از استان کرمانشاه برگزار می شود.
وی تحقق منویات رهبری در خصوص تربیت 10 تا 15 میلیون قاری و حافظ در کشور را یکی از اهداف مهم این طرح خواند و گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه یک میلیون نفر را در خصوص اجرای این طرح تقبل کرده است.
حجت الاسلام اراکی، با بیان اینکه این طرح تداوم خواهد داشت، ابراز کرد: در استان کرمانشاه 36 هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده و آموزش های لازم را فراگرفته اند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، اعلام کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه در راستی آزمایی های به عمل آمده و بازرسی های محسوس و غیرمحسوس از اجرای این طرح، استان کرمانشاه را پس از یزد حائز رتبه دوم کشور دانست.
وی اظهار کرد: ایجاد فضای قرآنی در جامعه و مأنوس بودن مردم با عطر دل انگیز قرآن کریم از دیگر اهداف اجرای این طرح است که به حمدالله موفق بوده است.
حجت الاسلام اراکی در ادامه با اعلام حسینیه ثارلله به عنوان حوزه امتحانی شهر کرمانشاه، اعلام کرد: هنرستان نرگس خاتون اسلام آباد غرب( ابتدای هفتصد دستگاه، خیابان شهید صادقی)، سالن امتحانات امام خمینی(ره) پاوه، مسجد حضرت رسول(ص) در جوانرود، مسجد دارالتحفیظ صلاح البدین ایوبی در روانسر، سالن امتحانات مدرسه دخترانه الغدیر گهواره، دبیرستان دخترانه معراج در کنگاور و مسجد ریجاب دالاهو به عنوان حوزه امتحانی انتخاب شده اند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، اضافه کرد: هنرستان شهید واعظی(خیابان 70 دستگاه) و شبستان حرم مطهر امامزاده احمد(ع) شهرستان سنقر، حسینیه حرم مطهر احمد ابن اسحاق، سالن امتحانات کرند غرب و دبیرستان دخترانه معراج(میدان عراقی کوچه شهید رحمان آبادی) در کنگاور به عنوان حوزه امتحانی انتخاب شده اند.
وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در سال گذشته 6 هزار و 389 نفر بوده است، ابراز کرد: تعداد افراد ثبت نامی و شرکت کننده طرح در سال جاری 10 هزار نفر بوده است که البته با ریزشی که داشتیم 6 هزار و 687 نفر در آزمون پایانی شرکت می کنند.
حجت الاسلام حسینی اراکی، اعلام کرد: به ترتیب از کرمانشاه یک هزار و 83 نفر، اسلام آباد غرب 703 نفر، سرپل ذهاب 584 نفر، صحنه 800 نفر، کنگاور 285 نفر، سنقر و کلیایی 830 نفر، پاوه و اورامانات یک هزار و 350 نفر، کرندغرب یک هزار و 21 نفر در این آزمون حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه فعالیت مراکز میراث ماندگار تنها به طرح تربیت حافظان قرآن کریم بسنده نمی کند و فعالیت های آموزشی مانند روخوانی و روانخوانی، تجوید و ترتیل در رده های سنی خردسالان و بزرگسالان و برگزاری محافل انس با قرآن کریم تلاش مجدانه ای دارند.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه با اشاره به رویکرد جدیدی که در راستای اجرای امینانه نیات واقفین در حوزه قرآن ایجاد شده است، عنوان کرد: از سال 72 با توجه به وجود نیت واقفین و تعهد الزام عملی و شرعی کارکنان اوقاف به اجرای امینانه نیات واقفین، به عنوان خانه های نور استارت خورد.
حجت الاسلام حسینی اراکی، افزود: با توجه به استقبال مردم، از سال 89 با تصدی حجت الاسلام محمدی در سازمان اوقاف و امور خیریه، طرح ها با توجه به نیاز روز تدوین و ابلاغ شد که در این رویکرد جدید با مشخص کردن مراکز قرآنی در شهرستان ها، یک ستاد راهبردی در استان تشکیل شد.
وی خاطرنشان کرد: این ستاد هدایت و راهبری برنامه های قرآنی شهرستان ها را برعهده دارد و از سوی دیگر هماهنگی لازم با معاونت فرهنگی و اجتماعی استان هماهنگی لازم را دارد که در پیشبرد اهداف چابکتر باشند.
نظر شما