به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آبادو به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب لرستان، علیرضا کاکاوند، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان افزود: این در حالیست که از سال 86 تاکنون برای کل فاضلاب روستایی استان 40 میلیارد ریال تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه فاضلاب 40 درصد مناطق شهری جمع آوری و تصفیه می شود، اظهار داشت: در استان های صنعتی، شرکت ذوب آهن با هزینه خود کل فاضلاب شهر را جمع آوری و تصفیه کرده تا از پساب آن استفاده کند.
وی بیان کرد: در مواردی روی پساب فاضلاب تصفیه شده، ایستگاه پمپاژ نصب شده اما هیچ کدام از کشاورزان رغبت نکردند که از این پساب برای کشاورزی استفاده کنند.
کاکاوند ادامه داد: عملیات اجرایی روستاهای گندمینه الیگودرز، سیاه کله و چغابدار دورود، بدرآباد خرم آباد و کفراج نورآباد ازسال 1386 آغاز شده اما هنوز به نتیجه نرسیده، چراکه اجرای طرح های فاضلاب به صورت ثقلی انجام می شود و هزینه بر است.
در حال حاضر دو هزار و 851 روستا با جمعیتی بالغ بر 670 هزار نفر در لرستان وجود دارد که بر اساس آمار موجود 40 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند.
از این تعداد یکهزار و 561 روستا بالای 20 خانوار بوده که با توجه به اقدامات انجام شده تاکنون 94/5 درصد از کل روستاهای استان از نعمت آب شرب سالم و خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان بهره مند شده اند.
نظر شما