به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سید علی موسوی معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور پیش از ظهر امروز(5 اسفند) در یازدهمین جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه، اظهار کرد: تشکیل اولین شوراهای مهارت توسط اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گامی بلند در راستای ایجاد اشتغال و مهارت افزایی افراد بود.
وی، ابراز کرد: توانمندی های اتحادیه و مشاغل صنفی نیز باید در شورای مهارت به معرض نمایش گذاشته شود و از استعدادها و ظرفیت های آنان نیز استفاده شود، چراکه نظام آموزشی موفق خواهد بود که از بازار کار، بازخورد بگیرد.
معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با بیان اینکه برنامه های کاری در راستای مهارت افزایی باید دارای پایه ای محکم و قوی باشد، اذعان داشت: تمام مشاغل دنیا جزو 10 گروه مشخص نیروهای مسلح، قانون گذاران، متخصصان، تکنسین ها، کارمندان، کارکنان خدماتی، کارکنان ماهر کشاورزی، صنعتگران، متصدیان و کارگران ساده هستند.
موسوی، با اشاره به توانمندسازی دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور، گفت: آموزش های مهارتی که به دانشجویان ارائه می شود باید با توجه به ظرفیت های و استعدادهای موجود در هر استانی باشد که در این صورت می تواند نتیجه مؤثری داشته باشد.
این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: هدف گذاری برای ارائه آموزش ها در دانشگاه باید بر اساس یک روش خاص و مراحل مختلفی مانند، ایجاد رشته های فارغ التحصیلان دانشگاهی، مشخص شدن صاحبان مشاغل دولتی و غیردولتی، تعیین مشاغلی که ورودی آنها رشته دانشگاهی مربوطه باشد، تعیین وظیفه و کار مربوطه به آن شغل و تعیین شایستگی و تدوین استاندارد شغلی و استاندار آموزشی شایستگی و شروع آموزش و آزمون باشد.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود از ارائه آموزش های مهارتی به 14 میلیون نفر در سطح کشور خبر داد و افزود: در راستای مهارت آموزی و اشتغال تدوین استانداردها به سرعت انجام می پذیرد.
معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به مراحل اجرایی یک میلیون فرصت شغلی اشاره کرد و گفت: معرفی افراد از طریق کاریابی ها، مهارت آموزی بر اساس نوع نیاز سفارش دهنده، برپایی آزمون و ارزشیابی شایستگی و مهارت و همچنین معرفی سفارش دهنده از جمله این مراحل به شمار می رود.
نظر شما