غلامرضا منیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان پیام شهدای انقلاب را حمایت از رهبری و ولایت و اتحاد مردم بیان کرد و گفت: تا زمانی که ما با هم باشیم پیروز هستیم و می توانیم با همگرایی و وحدت زمینه ساز توسعه کشور باشیم.
وی به برنامه معنوی آبروی کوچهها و افتخار محله در سمنان اشاره داشت و گفت: این طرح برنامه اي براي زنده نگه داشتن سيره و راه شهدا است که برگزار می شود.
منیری با بیان اینکه این برنامه معنوی 12 اسفندماه بیاد شهید سردار محمد رضا خالصی در سمنان اجرا میشود اضافه کرد: این برنامه با هدف گرامیداشت و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و ارج نهادن به شهدا و خانواده های شهدا برگزار میشود و تلاش داریم این برنامه را در دیگر محلههای شهر نیز بسط و گسترش دهیم.
فرمانده حوزه علی ابن ابیطالب(علیه السلام) سمنان برگزاری مراسم آبروی کوچه ها و افتخار محله ادامه داد: برپایی این مراسم بهترین فرصت برای آشنایی اقشار مختلف مردم با رشادت های شهیدان است.
وی شهدای هر محله را بزرگترین افتخار و آبروی محله و شهرستان و کشور دانست و افزود: برگزاری این برنامهها تنها گوشهای از عظمت و افتخار شهدا را به نسلهای جدید و مردم نشان میدهد.
منیری تصریح کرد: یکی از راه های تکریم خانواده های شهدا برقراری ارتباط بیشتر مردم با خانواده شهدا است که این طرح در همین راستا از طریق پایگاه بسیج محله و اطلاع رسانی اهالی پایه ریزی شده و برهمین اساس برنامه ای در محله خانواده شهید در راستای تکریم خانواده های انان با اعضای آن محله برگزار می شود.
وی با اشاره به برنامههای اجرایی در این مراسم معنوی عنوان کرد: مداحی، بیان خاطرات توسط همرزمان شهید خالصی، تجلیل از خانواده شهدا و بیان خاطرات توسط خانواده شهید، اجرای نمایش بیاد شهید از برنامههای اجرایی در این مراسم است.
فرمانده حوزه علی ابن ابیطالب(علیه السلام) سمنان گفت: نام گذاری این برنامه مبتکرانه با عنوان آبروی محله به این معنی است که پیوندی میان جوانان، نوجوانان و نسل های بعد از جنگ با شهداء که بعنوان اسوه و نمونه اصیل اسلامی از کوچه و محله های خود به پا خواستند تا انقلاب و اسلام پایدار بماند برقرار شود.
وی یاد آور شد: شهید محمدرضا خالصی در سال 1338 در محله ابوذر سمنان به دنیا آمد و در طول دوران تحصیل خود همواره در اقدامات انقلابی علیه رژیم پهلوی شرکت میکرد.
آخرين سالهاي تحصيل او با قيام مردم مسلمان ايران همزمان شد. مبارزه با طاغوت و رژيم ستمشاهي را با هماهنگ کردن جوانان محله به طور جدي آغاز کرد.
تشکيل کتابخانه و کلاسهاي فکري از ديگر اقدامهاي انقلابي او بود. مسجد را پايگاهي براي درگيري با سلطنت پهلوي و بعدها مبارزه با گروهکهاي ملحد و ضدانقلاب کرد.
با تشکيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از اولين نفرهايي بود که به آن پيوست. استعداد و لياقتش در مدت کوتاهي از او فرماندهي شايسته ساخت.
او فرماندهي گروهي را در تپههاي تکاب به عهده داشت که جنگ شروع شد. بعد از شروع جنگ فرماندهي اولين گروه اعزامي از سپاه سمنان به عهده او گذاشته شد.
شهید خالصی از فرماندهان طرح و عملیات تیپ دو قائم آل محمد (عجل الله تعالي فرجه الشريف) در دوران جنگ تحمیلی بود که در عملیات طریق القدس به شدت مجروح شد بعد از بهبودی در عملیاتهای متعددی از قبیل بیت المقدس شرکت کرد.
وی در روز جمعه هفتم مرداد ماه سال هزار و سيصد و شصت و هفت در عمليات مرصاد در مبارزه با منافقين کوردل در تنگه چهارزبر، پس از سه روز درگيري با اصابت گلوله آرپيجي به خودروشان به شهادت رسيد.
پيکر پاکش به همراه شهيد حاج محمود اخلاقي، شهيد نوروز ايمانينسب و شهيد تقي مداح به سمنان منتقل و در جوار مرقد مطهر حضرت امامزاده يحيي دفن شد.
نظر شما