منصور گلناری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، با اشاره به اینکه سالهاست که خانه مطبوعات اصفهان به عنوان یکی از ارکان شورای فرهنگی عمومی بوده است، اظهار داشت: ما در این شورا همیشه فعال بودهایم و طی هشت سال گذشته نیز گزارش عملکردی را برای این شورا تنظیم و ارائه کردهایم.
وی با بیان اینکه ما گزارش به روز از وضعیت مطبوعات استان اصفهان را به شورای فرهنگ عمومی استان ارائه میدهیم، ابراز داشت: البته باید توجه داشت که در این دوره استاندار اصفهان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نسبت به پیگیری مشکلات و چالشهای خبرنگاران استان توجه ویژهای دارند.
رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در جلسه دو هفته گذشته شورای فرهنگ عمومی استان، بررسی گزارش ارائه شده در خصوص وضعیت مطبوعات و رسانههای استان اصفهان با حضور یکی از اساتید دانشگاه این حوزه انجام شد، افزود: مسئولان خانه مطبوعات نیز در این جلسه مطالبات، خواستهها و پیشنهادات خود را ارائه دادند.
وی با بیان اینکه خانه مطبوعات استان اصفهان پیشنهاد تشکیل شورای ویژه بررسی و احصای مشکلات و نیازهای جامعه مطبوعات استان اصفهان به شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان ارائه شده است، گفت: البته باید توجه داشت که ما 15 سال گذشته نیز چنین پیشنهادی را دادیم که مورد توجه استاندار وقت قرار گرفت ولی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت به این امر توجهی نداشت.
گلناری اضافه کرد: پس از ارائه این پیشنهاد استاندار دستور تشکیل کمیتهای با محوریت خانه مطبوعات و با همکاری و مشارکت استانداری، شهرداری، شورای شهر و اصناف و گروهها را داد تا بتوانند نقشه راهی را برای استاندار برای یک تا پنج سال آینده ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه استاندار اصفهان همکاری خود را برای این امر اعلام کرد ، ابراز داشت: برخی از مسئولان دانشگاهها نیز در این جلسه همکاری خود را اعلام کردند و پس از تشکیل این جلسه توسط رسانههای گروهی و شبکههای اجتماعی نتایج آن برای اصحاب رسانه استان اصفهان ارائه شد.
رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان با اشاره به اینکه پس از ارائه این گزارش استقبال خوبی از سوی جامعه مطبوعاتی استان برای همکاری در این بخش صورت گرفت، اضافه کرد: اما معدود افرادی که بنای همکاری و تعامل ندارند در قالب درج مطلبی در نکات ایرادی را مطرح کردند که بعضاً کذب بوده و تشویش اذهان عمومی را نیز به دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه مطالب درج شده در یکی از رسانههای مکتوب محلی اصفهان در خصوص فعالیتهای خانه مطبوعات اصفهان بیانگر نداشتن آگاهی از اطلاعات صورت گرفته در این نهاد و همچنین معضلات مطبوعات استان اصفهان است، افزود: این افراد معتقدند که خانه مطبوعات نهاد قانونی نیست و این در حالی است که اساسنامه خانه مطبوعات سالهاست که به تصویب رسیده است و مشکلی با ارشاد نداریم.
وی در ادامه با طرح سوالی در خصوص اینکه آیا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این همه اعتبار و ابزاری که دارد در طول سه دهه گذشته برای قشر خبرنگار کار تاثیرگذاری انجام داده است؟ افزود: تنها اقدام صورت گرفته سایت سمان است که هنوز با مشکلات زیادی روبرو است و هنوز کار شایستهای برای قشر خبرنگاران غیر تهرانی انجام نداده است.
رئیس خانه مطبوعات اصفهان با اشاره به اینکه یکی از رسانههای اصفهان عنوان دغدغهها و مطالبات خبرنگاران از سوی نهادی به نام خانه مطبوعات را به نق زدن تعبیر کرده است، اظهار داشت: این رسانه تریبون خانه را به محل نق زدن میداند و این در حالی است که ما از امنیت شغلی خبرنگاران، تبعیضهاو ... سخن به میان آوردیم وحرفهایی بوده که خود رسانهها باید عنوان کنند و اکنون که یک تشکل از حقوق آنها دفاع کرده است متهم به نق زدن شود.
وی با تاکید بر اینکه امسال سال همدلی است و باید به جای پنجه انداختن بازوهایمان را به هم حلقه کنیم تا به جایگاههای خوبی دست یابیم، افزود: ایراد و انتقاد بدون علم کاری را از پیش نمیبرد.
نظر شما