نباید از ظرفیت مشارکت بین بخشی غافل ماند

خبرگزاری شبستان: مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت، اظهار داشت: موفقیت برنامه ها در گرو تعامل با سایر بخش هاست و نباید از ظرفیت مشارکت بین بخشی غافل ماند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از وب دا خوزستان، دکتر نوذر درستان مشاور رییس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در نشست هم اندیشی متولیان امور مشارکت ها و سازمان های مردم نهاد و خیریه سلامت، با بیان اینکه رشد و تقویت شاخص های سلامت در کشور، مستلزم برخورداری آحاد مردم از امکانات بهداشتی و درمانی در اقصی نقاط میهن اسلامی است و دستیابی به این هدف جز با اتکا به نقش تأثیر گذار مشارکت های مردمی فراهم نخواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه موفقیت برنامه ها در گرو تعامل با سایر بخش هاست و نباید از ظرفیت مشارکت بین بخشی غافل ماند، هم افزایی و استفاده از تجربیات کارشناسان با سابقه در این مسئله را از اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.

 

وی افزود: برنامه ریزی در خصوص طراحی و اجرای مدل بومی جلب مشارکت های مردمی، فرهنگ سازی در جهت تشویق و ترغیب آحاد مردم برای مشارکت و گسترش فعالیت های خیرین در حوزه سلامت، ارتباط با فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و هنر برای بهره گیری از ظرفیت های آنها جهت تقویت بخش سلامت، برنامه ریزی برای ساماندهی، شناسایی و جذب منابع غیر دولتی و بهره گیری از حداکثر توان مردمی، تعامل، هماهنگی و همکاری با دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی به منظور بهره گیری از تمامی ظرفیت ها در توسعه مشارکت های مردمی از دیگر اهداف برگزاری این جلسه است.

 

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت درستان، افزود: قائم مقام مشارکت های اجتماعی در دانشگاه ها باید با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند چرا که صرفا با اتکا به منابع دولتی نمی توان همه مشکلات و کمبودها را برطرف کرد.
 

وی اضافه کرد: باور مردم در انجام مشارکت های اجتماعی زمانی تحقق می یابد که آگاهی و توانمند سازی به عنوان امری جدی و مستمر مورد توجه قرار گیرد، آنچه امروزه مشارکت را در یک جامعه معنی دار می سازد باور مردم در انجام آن است و این امر زمانی محقق می شود که دو عنصر آگاهی مشارکت و تضمین نحوه مشارکت به عنوان امری جدی مورد توجه قرار گیرد.
 

گفتنی است، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در امور مشارکت ها و سازمان های مردم نهاد و خیریه به عنوان قطب این مأموریت در منطقه است.

 

کد خبر 525348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha