به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، دکتروحید احمدی در حاشیه صد و سی وهشتمین جلسه کمیسیون های دائمی شورای عتف گفت: طرح های کلان ملی که مصوب شورای عتف هستند باید دارای یک دستگاه متقاضی باشند که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان دستگاه متقاضی این طرح انتخاب شده است.
وی افزود: طرح رصدخانه در کمیسیون تخصصی مربوطه در شورای عتف درحال بررسی است و در جلسه آینده کمیسیون های تخصصی نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم خاطرنشان کرد: طرح رصدخانه ملی در صورتی که به عنوان طرح کلان ملی مصوب شورای عتف قرار گیرد، می تواند از مزایای مالی و حمایتی طرح های کلان ملی بهره مند شود.
وی افزود: در جلسه صد و سی و هشتمین کمیسیون های دائمی شورای عتف موضوع مناطق ویژه علم و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.
دکتراحمدی تاکید کرد: در سال گذشته در شورای عتف ۵ منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان، یزد، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بوشهر مورد تصویب قرار گرفتند که تصویب منطقه ویژه در بوشهر مشروط به تامین زیرساخت های لازم است.
وی افزود: تاکنون جزئیات مربوط به اساس نامه، نحوه انتخاب سازمان عامل و احکام مسئولیت های این مناطق در شورای عتف تعیین شده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه منطقه ویژه علم و فناوری آذربایجان شرقی یکی از مناطق فعال است، گفت: گزارش مربوط به منطقه ویژه این استان توسط استاندار آذربایجان شرقی ارائه شد که تاکنون اساس نامه و سازمان عامل این منطقه تشکیل شده است.
دکتراحمدی با اشاره به اینکه مراکز فعال در مناطق ویژه علم و فناوری باید دارای همگرایی و هم افزایی با یکدیگر باشند، افزود: در این مناطق باید توسط شهرداری و استانداری فعالیت های خاص تعریف شود.
نظر شما