خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: چندی پیش پس از توافق هسته ای و لغو تحریم ها خبر از مذاکرات دوباره شرکت جنرال الکتریک با ایران برای سرمایه گذاری و حضور دوباره در ایران منتشر شده بود. ایرنا در این رابطه به نقل از جان رایس، معاون رییس شرکت آمریکایی جنرال الکتریک در گفت و گو با نشریه آلمانی هاندلز بلات نوشته بود که: "این شرکت با طرف های ایرانی برای سرمایه گذاری در ایران رایزنی انجام داده است. ایران برای ما یک کشور مهم و راهبردی به شمار می رود و همه شرکت های غربی سعی می کنند که جایگاه خوبی را در آن کشور پیدا کنند. با این وجود، شرکت های غربی بویژه شرکت های آمریکایی هنوز نمی توانند آزادنه عمل کنند و همچنان با محدودیت هایی مواجه هستند. در حالی که رقیبان اروپایی و آسیایی شرکت های آمریکایی از امتیازهایی برخوردار هستند، ما از این امتیازها بی بهره ایم. جنرال الکتریک در مرحله اولیه مذاکره با طرف ایرانی است."
بنابراین گزارش، حال در خبر تازه ای از این کمپانی آمده است که شرکت جنرال الکترونیک در حال بررسی فرصتهای موجود در ایران است و مدیر ارشد اجرایی بخش نفت و گازش به ایران سفر می کند. فارس در این رابطه به نقل از رویترز از زبان سخنگوی شرکت جنرال الکترونیک نوشته است که: "این شرکت در حال بررسی فرصتهای تجاری احتمالی در ایران است و مدیر اجرایی بخش نفت و گاز این شرکت اخیرا به ایران سفر کرده است. همراستا با لغو تحریمها، ما بررسی فرصتهای احتمالی تجارت در ایران را آغاز کردهایم درحالیکه به طور کامل به قوانین دولت آمریکا پایبندیم. سفر سیمونلی بخشی از این تلاش است. سفر لورنزو سیمونلی، مدیر ارشد اجرایی بخش نفت و گاز جنرال الکترونیک به ایران در زمانی صورت میگیرد که ایران در نظر دارد تا صادرات نفت و گاز خود را افزایش دهد و سهم خود از بازار نفت را بهبود بخشد. ورود به بازار ایران به جنرال الکترونیک کمک خواهد کرد تا اثر افت قیمت انرژی را کاهش دهد. این شرکت در اثر افت قیمت انرژی، بودجه بازسازی خود در سال 2016 را 2 برابر کرده است. بعلاوه، این شرکت اعلام کرده است که انتظار دارد درآمدهای نفتیاش در سال 2016 به علت تضعیف قیمت نفت، 10 تا 15 درصد بیشتر کاهش یابد."
یادآور می شود: جنرال الکتریک (General Electric) شرکت خوشهای آمریکایی و چندملیتی است که ساختمان عملیاتی آن، در سکنکتدی، نیویورک قرار داشته و دفتر مرکزی آن در فیرفیلد، کنتیکت مستقر است. شرکت جنرال الکتریک بصورت عمده، از چهار بخش مستقل تشکیل شده است، که هر بخش توسط یک شرکت تابعه، اداره میشود. این شرکتها، عبارتند از جیای انرژی، جیای تکنولوژی، جیای کپیتال و جیای هلتکر. کمپانی جنرال الکتریک، در سال ۲۰۱۱ در فهرست فرچون ۵۰۰، رتبه ششم از بزرگترین شرکتهای ایالات متحده آمریکا را به خود اختصاص داد. این شرکت، در فهرست فوربز جهانی ۲۰۰۰، در رتبه سوم از بزرگترین شرکتهای جهان قرار دارد. رتبهبندیهای دیگر، در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ عبارتند از: یکی از هفت شرکت بزرگ صنعتی جهان (فورچون) رتبه پنجم از بهترین نامهای تجاری جهان(اینتربند)، رتبه ۶۳ از شرکتهای استفادهکننده از انرژی سبز (نیوزویک)، رتبه ۱۵ از شگفتانگیزترین شرکتها (فورچون) و درنهایت، رتبه ۱۵ از تحسین بر انگیزترین شرکتهای جهان (فست کمپانی). این شرکت هماکنون به عنوان یکی از اصلیترین تولیدکنندههای موتور جت در آمریکا محسوب میشود. همچنین یکی از فعالین در بخش تولید تجهیزات نیروگاهی و ساخت انواع توربین است.
نظر شما