به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مهدی مسعود شاهی پنج شنبه (29 بهمن) در نشست خبری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات با اشاره به اینکه این جشنواره جشنواره افق رسیدن به نیکوکاری را در جامعه مدنظر قرار داده است، اظهار داشت: محتوای جشنواره حسنات از مبانی و مباحث معنوی سرچشمه میگیرد و این امر نیز معیار و ملاک حرکت دست اندرکاران این جشنواره قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تمام آزادیخواهان جهان به دنبال کمک به همنوعان خود هستند، اضافه کرد: کشور ایران همواره پرچمدار چنین حرکتهای خیرخواهانهای است.
دبیر هنری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی(ره) فرمودند که با سینما مخالف نیستیم بلکه با فحشا مخالفیم و این مطلب بدان معناست که سینمای ما باید عاری از مباحث غیراخلاقی و ضد ارزشها باشد، ابراز داشت: این ویژگیها به خوبی در جشنواره حسنات مشهود است و حرکت این جشنواره میتواند به عنوان مکتبی درسینمای کشور مطرح شود که امروزجای خالی آن احساس میشود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه جشنواره حسنات با این آغاز پرافتخار باید حرکت خود در راستای نهادینه کردن فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه ادامه دهد، تصریح کرد: در این راه باید از ظرفیتهای فرهنگی کشور با کمک نسل جوان، پر استعداد و پرعلاقه کمک گرفت.
مسعودشاهی در ادامه با اشاره به اینکه نهادینه کردن فرهنگ احسان و نیکوکاری به لحاظ جغرافیایی در برگیرنده تمام کره خاکی است، ابراز داشت: این مفاهیم تمام نسلهای آینده را نیز شامل میشود و افق و چشماندازی است که هرگز از میان نخواهد رفت.
وی همچنین با تاکید بر اینکه سینمای انسانی که درافق آینده مدنظرداریم باید ویژگیهای انسانی را در خود نهفته داشته و فضای فرهنگی و نزدیک شدن به خدا را مدنظر داشته باشد، اضافه کرد: جشنوار حسنات برای رسیدن به جایگاه کنونی فراز و نشیبهای زیادی را طی کرده است و به موفقیتهای خوبی نیز دست یافته است.
دبیر هنری جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان همچنین با اشاره به زنده نگه داشتن یاد دبیر هنری فقید جشنواره حسنات اضافه کرد: جای زاون امروز در سینمای ایران و در اصفهان خالی است، وی با تمام وجود سعی کرد تا ظرفیتهای موجود را برای ارتقای سینمای کشور به کار بگیرد.
وی در خصوص انتخاب داوران پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات نیز گفت: امروز نیز در پنجمین جشنواره حسنات داورانی انتخاب شدند که در بخش تعلیم و تربیت نقش استادی دارند و خود از وادی مباحث اعتقادی به جایگاه ملی و جهانی رسیدند.
مسعود شاهی در ادامه با بیان اینکه جشنواره حسنات در مقایسه با دیگر جشنوارههای موضوعی و مضمونی کشور تفاوتهایی دارد، گفت: پشتیبانی از جشنواره توسط نهادها و خیرانی که حتی تمایل ندارند نامی از آنها برده شود از محاسن ارزشمند این جشنواره است .
وی اصفهان را دارای جایگاه ویژه در انتقال فرهنگ برشمرد و ابراز داشت: بر این اساس پیشنهاد ارتباط با خواهرخواندههای اصفهان را برای برگزاری جشنواره حسنات در این کشورها را دادهایم تا بتوانیم دانه چنین حرکاتی را که به لحاظ اعتقادی جزو فعالیتهای عبادی ماست در دنیا بکاریم.
دبیر هنری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان با بیان پیشنهاد ایجاد حرکتهای زیرساختی در جشنواره حسنات، افزود: از برترین امور خیر آشنا کردن نسل جوان با ابزار روز است تا از این طریق بتوانند مباحث اعتقادی و فرهنگی خود را مطرح کنند.
وی اضافه کرد: بر این اساس حرکت بعدی جشنواره حسنات باید ایجاد مکتب فرهنگی هنری برای نسلهای آینده در قالبهای متعارف مانند تاسیس هنرستان در ارتباط با مسایل هنری به ویژه انیمیشن باشد چراکه در کشور ظرفیتهای خوبی در حوزه پویانمایی داریم و میتوانیم حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.
نظر شما