به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نخستین سمینار محراب مسافر امروز (29 بهمن) به منظور تجلیل از متولیان نمازخانههای برتر مجتمعهای گردشگری استان قم و تجلیل از خادمان زائرین اربعین حسینی به دلیل خدمات شایسته ای که در ایام اربعین داشتند، در مجتمع گردشگری شهر آفتاب قم برگزار شد.
اولین سمینار «محراب مسافر» به همت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم و با همکاری انجمن صنفی مجتمعهای گردشگری و واحدهای پذیرایی بینراهی استان قم و با مشارکت ستاد اقامه نماز استان قم، مرکز بهداشت، اداره اوقاف و امور خیریه استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا وسیما، شهرداری، استانداری، مجمع جهانی اهل بیت(ع)، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل حمل و نقل پایانه های استان قم برگزار شد.
در این سمینار، کلاس های آموزشی در خصوص بیمه، بهداشت، بازاریابی و ... ویژه مدعوین برگزار شد، همچنین نماز ظهر به اقامت حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور برگزار شد.
بعد از نماز ظهر، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در ادامه سمینار به موضوع احداث نمازخانهها و سرویسهای بهداشتی بین راهی پرداخت.
در سمینار محراب مسافر، 3 واحد نمازخانه برتر در مجتمع های مهتاب و زیتون و ماهان تندیس مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش تجلیل از خادمین زائرین اربعین حسینی، مجمتع مارال ستاره واقع در جاده قم-کاشان و همچنین مجتمع خدماتی خرم واقع در جاده اراک مورد تجلیل قرار گرفتند، همچنین مجموعه پذیرایی آرتا در بخش استانداردسازی مورد تجلیل قرار گرفت.
در مراسم تجلیل از نمازخانه های برتر و خادمین زائرین اربعین حسینی، تابلوهایی با نقش المان «محراب» به صورت الگو در محل برگزاری سمینار محراب مسافر تأسیس شده است تا این المان در سایر واحدهای گردشگری مورد استفاده قرار بگیرد.
هدف خود را در تأسیس نمازخانهها مقدس کنید/جزوههای اسرار نماز در مجتمعهای گردشگری توزیع شود
در ادامه سمینار، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: نظارت بر نمازخانه و اصل کل حرکت، حرکت ارزشمندی است و باید از دست اندرکاران سمینار محراب مسافر تجلیل کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور اظهار داشت: قم باید به گونه ای باشد که در هر مسأله ای نمونه باشد و دیگر شهرها از قم الگو بگیرند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با اشاره به اهمیت و جایگاه قم یادآور شد: خدمت به قم، خدمت به خانه اهل بیت (ع) و خدمت فرهنگی است؛ نگاه سیاسی و اقتصادی در نماز نیست و ما می توانیم خدمات تأثیرگذاری در برگزاری نماز داشته باشیم.
وی با بیان این که خدمات فرهنگی بدون چشمداشت است، تصریح کرد: اگر بخواهید نمازخانه را به نام فردی تأسیس کنید، خدمت شما الهی و مقدس نمی شود، هدف خود را در تأسیس نمازخانه ها مقدس کنید، در بخش نماز و نمازخانه برای قیامت، خدمات خود را ارائه دهید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: همه چیز را به نماز گره بزنید، جزوه های ساده و کم حجم درباره اسرار نماز تدوین و چاپ کنید و در رستوان ها و مجتمع های گردشگری توزیع کنید.
نظر شما