کاندیداهای مجلس از دادن وعده های دروغین پرهیز کنند/ با رفتارهای غیرقانونی برخورد می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی باید در چارچوب قانون حرکت کرده و از دادن وعده‌های دروغین به مردم خودداری کنند، افزود: اگر رفتار آنان خارج از قانون باشد باید برخورد شود و جلوی رفتار غیرقانونی گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه اله خدمتگزار شب گذشته (28 بهمن) در جلسه مشترک ستاد انتخابات و هیاتهای نظارت و بازرسی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: 52 کاندیدای در چهار حوزه انتخابیه در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان رقابت خواهند کرد.

 

وی افزود: از این تعداد 16 نفر در حوزه انتخابیه طبس، بشرویه، سرایان و فردوس، 10 نفر در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف، 13 نفر در حوزه انتخابیه قاینات و زیرکوه و 13 نفر نیز در حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه به رقابت می‌پردازند.

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره مقام معظم رهبری سال 94 را با عنوان «دولت ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری کردند، گفت: این شعار نباید تنها در کلام و شعار ما باشد بلکه باید در عمل آن را محقق کنیم.

 

خدمتگزار تاکید کرد: همه باید در بحث مهم انتخابات تا روز آخر که کاندیداها تایید می‌شوند با صمیمت و اخوت همکاری داشته باشند تا منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی تجلی پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه باید فضای صمیمی در زمان انتخابات و بعد از آن فراهم شود، ادامه داد: نباید بعد از انتخابات و رأی آوردن کاندیدای بین مردم خط‌ کش بگذاریم.

 

استاندار خراسان جنوبی از پیش بینی ۶۰۶ شعبه اخذ رای برای برگزاری دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در استان خبر داد و گفت: از همه شهروندان فرهیخته و متدین استان دعوت می‌کنیم تا با بررسی‌ همه جانبه خود در خصوص کاندیدای مد نظرشان در روز ۷ اسفند با شکوه در پای صندوق‌های رأی حضور یابند.

 

خدمتگزار با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی باید در چارچوب قانون حرکت کرده و از دادن وعده‌های دروغین به مردم خودداری کنند، افزود: اگر رفتار آنان خارج از قانون باشد باید برخورد و جلوی رفتار غیرقانونی گرفته شود.

 

همایون نخعی نژاد، معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان داشت: جلسات متعدد هیئت بازرسی در استان برگزار شده و در مجموع ۳۳ نفر به عنوان اعضای بازرسی شهرستان‌ها مشخص شده‌اند.

 

وی ادامه داد: ۶۰۶ نفر در هیئت‌های بازرسی خراسان جنوبی فعالیت می‌کنند که این افراد اجازه دخالت در انتخابات را نداشته و فقط به نظارت و رصد کردن فضای انتخابات و عوامل اجرایی می‌پردازند.

 

حجت الاسلام علی محمدی، رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به تعیین بیش از 3 هزار نفر ناظر، سرناظر و اعضای هیأت نظارت انتخابات در استان، گفت: تاکنون آموزش‌های عمومی برای تمامی عوامل نظارتی برگزار شده است.

 

وی با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی هفته آینده برگزار خواهد شد، تاکید کرد: عوامل نظارتی انتخابات، نمی‌توانند به نفع یا به ضرر نامزدها و جریانات سیاسی در انتخابات، اعلام نظر کنند و اگر به مباحث تبلیغاتی  ورود یابند با آنان برخورد و شخص دیگری جایگزین می‌شود.

 

 

 

کد خبر 524462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha