به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سیده فرانک موسوی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، امروز(28 بهمن) در جلسه هماهنگی بزرگداشت برنامه های هفته زن، با اشاره به انتخابات و حضور بانوان در این رویداد مهم، گفت: بسیاری از ما دوران انقلاب را لمس کردیم و خیلی از افتخارات ما به برکت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است.
وی تصریح کرد: اگر امروز بانوان دارای پست های مدیریتی هستند و در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی فعالیت می کنند همه از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که در حوزه زنان تحول ایجاد کرده است.
موسوی، با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب جایگاه بانوان و نگاه به به این قشر از جامعه ابرازی بود، اضافه کرد: با پیروزی انقلاب این نگاه تغییر کرد و امروز بانوان با داشتن عفاف، وقار و شخصیت، امکان حضور در همه عرصه ها را دارند و تاثیرگذار هستند.
وی با اشاره به اینکه 50 درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل می دهند و بخشی از توانمندی های زنان نهفته مانده است، افزود: خانم ها در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نقش مهمی ایفا کردند و می دانیم اگر بانوان در کنار برادران رزمنده در صحنه نبودند، به این همه پیروزی و افتخار دست پیدا نمی کردیم.
وی با بیان اینکه امروز حضور بانوان در عرصه های مختلف، مسائل سیاسی و مشارکت در این زمینه پررنگ تر شده، عنوان کرد: یکی از شاخص های توسعه در کشورها، حضور و فعالیت زنان است و در عرصه انتخابات نیز بانوان نه فقط به عنوان رای دهنده بلکه می توانند در ساختارهای اجرایی، قضایی و قانونگذاری حضور فعال داشته باشند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه در برهه و شرایطی هستیم که خانم ها باید در عرصه های سیاسی حضور و مشارکت داشته باشند، خاطر نشان کرد: بانوان باید در عرصه مدیریت سیاسی نیز حضور یابند.
وی با تاکید بر اینکه حضور و مشارکت بانوان در سیاست، مدیریت بهتر امور سیاسی را به همراه خواهد داشت، ابراز کرد: سه خانم ها در کاندیداتوری مجلس تنها 11 درصد است در صورتی که باید 50 درصد مجلس را به بانوان اختصاص داد تا بتوانند سهمی از توسعه داشته باشند.
موسوی، اذعان داشت: ما باید خودمان را قبول داشته باشیم و نه فقط در انتخابات بلکه در همه عرصه ها، با پشتیبانی از هم، نقاط قوت را ببینیم، چرا که بانوان دارای قابلیت های بسیار خوبی هستند که باید کمک کنیم این ظرفیت ها و پتانسیل ها تقویت شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به چگونگی برنامه ریزی برای بزرگداشت هفته زن اشاره کرد و ادامه داد: یکی از برنامه های بسیار مهمی و ارزشمندی که در این هفته برگزار می شود جشنواره اسوه صبر و مقاومت است که در این مراسم از خانواده های شهدا و زنان شهیده تجلیل می شود.
مدیر امور بانوان خوزستان، با تاکید بر اینکه در این جشنواره یاد و خاطره و آرمان های شهدا گرامی داشته می شود، اظهار کرد: این جشنواره در سطح کلان انجام می گیرد و در استان خوزستان نیز همزمان با ستاد مرکزی در تهران، 18 فروردین 95، برگزار می شود.
وی بر پرهیز از اجرای برنامه های روتین و بی محتوا در این ایام و انجام برنامه های با کیفیت و شایسته تاکید کرد و یاد آور شد: هدف ما ارتقای جایگاه زنان، توانمندی سازی آنها و تحکیم بنیان خانواده است پس باید سعی کنیم که با برنامه ریزی خوب، بتوانیم به این اهداف و مباحث نزدیک تر شویم.
وی با بیان اینکه مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی باید طوری برنامه ریزی کنند تا جامعه با ظرفیت های مختلف اجتماعی در حوزه زنان آشنا شوند، گفت: یکی از مباحث خیلی مهم بحث مد و لباس است که اگر خودمان نتوانیم الگوی مناسبی ارائه دهیم دیگران برای ما الگو می آورند.
موسوی، با اشاره به اینکه لازم است نشست تخصصی با موضوع آسیب شناسی حوزه بانوان از نگاه علما، فعالان اجتماعی و فرهنگی و... برگزار شد تا در این راستا ارزیابی هایی داشته باشیم، افزود: کار ما در امور بانوان هماهنگی، رصد کردن و مطالبه گری حق و حقوق خانم ها از دستگاه های متولی امر خانواده است.
وی با ابیان اینکه 50 صندوق خرد ویژه زنان روستایی در استان داشتیم که صندوق کارآفرینی امید نیز ملزم شد اعتباراتی به این صندوق ها واریز کند که در نظر داریم 75 صندوق به آنها اضافه کنیم، ادامه داد: تا 15 اسفند، افتتاح حساب 75 صندوق روستایی به پایان می رسد و تا پایان مرداد سال آینده جشن ارائه تسهیلات 75 صندوق برگزار می شود.
نظر شما