تقویت نشاط دینی در بین دختران از اهیت ویژه ای برخوردار است

معاون منابع انسانی گروه مشاوران جوان نهاد ریاست جمهوری تقویت نشاط دینی در میان دختران به عنوان پتانسیل زیربنایی آینده جامعه را مهم دانست وپرداختن به خلاهای فرهنگی و رفع آسیب های موجود را ضروری برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، مهتاب نواب نیکو، معاون منابع انسانی گروه مشاوران جوان نهاد ریاست جمهوری(25 تیر) در نخستین جلسه کارگروه دختران جوان در بندرعباس با بیان اینکه برای تحقق جهاد فرهنگی پیش فرضی به نام شبکه سازی در جهت بازدهی مضاعف مورد نیاز است که اولین مرحله اجرایی طرح را تشکیل می دهد به اهداف این طرح، مستندات قانونی آن و... پرداخت.

 

وی در همین زمینه ضرورت جهاد فرهنگی در کنار جهاد اقتصادی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت مهندسی فرهنگی و اتخاذ رویکرد فرهنگی توسط دولت دهم را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: تقویت فرهنگ نشاط دینی در میان دختران به عنوان پتانسیل زیربنایی آینده جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 

نواب نیکو افزود: بر این اساس، پیرو ابلاغیه قائم مقام رئیس گروه مشاوران جوان در خصوص عضویت گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان و خانواده در شورای راهبردی طرح ملی سازمان فراگیر مشاوران جوان در این ابلاغیه، گروه مشاوران جوان مأمور به "پیگیری و هماهنگی برای تشکیل کارگروه امور بانوان و خانواده استان ها" ذیل شورای برنامه ریزی استانداری ها شده است.

 

معاون منابع انسانی گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان وخانواده ریاست جمهوری اذعان کرد: نظر به ظرفیت کارگروه در هر استان، گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان و خانواده اقدام به اجرای طرح ملی ساماندهی کارگروه دختران جوان در استان های کشور کرده است.

 

نواب نیکو، کسب مهارت های فردی، خانوادگی و اجتماعی را فازهای سه گانه دوره های آموزشی ویژه دختران جوان عنوان کرد و اظهار داشت: طول هر دوره در هر فاز 20 جلسه دو ساعته در نظر گرفته شده است.

 

وی با بیان اینکه رابط گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان و خانواده با هر استان دبیرکارگروه آن استان است؛ افزود: هسته استانی هم به عنوان تیم اجرایی دبیر کارگروه از میان فعالان حوزه های فرهنگی دختران استان انتخاب می شود.

 

وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی جریان شناسی و مدیریت فرهنگی برای اعضای هسته های استانی، گفت: برای این اعضا تا پایان اجرای طرح، گواهینامه "مددکار فرهنگی" صادر می شود و کسانی که موفق به دریافت این گواهینامه شوند در شورای جوان برنامه ریزی استانداری حق رأی دارند.

 

معاون منابع انسانی گروه مشاوران جوان مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: با توجه به نیاز مدیریت فرهنگی جوانان به پشتوانه و تجارب طیف کارآزموده؛ ضروری است با لحاظ شرایط خاص فرهنگ بومی و منطقه ای هر استان، اتاق فکری متشکل از متخصص فرهنگی، روانشناس، جامعه شناس، متخصص مسائل اجتماعی زنان، کارشناس مذهبی، کارشناس سیاسی، متخصص بهداشت و سلامت و مدیر برنامه ریزی و نظارت تشکیل شود.

 

وی تأکید کرد: کلیه برنامه های خاص استانی پس از تأئید در اتاق فکر استانی، قابلیت اجرا دارند و این اتاق فکر باید ماهانه دو بار تشکیل جلسه دهد.
 

نواب نیکو در خصوص مکان آموزشی طرح هم بیان داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و اتخاذ سیاست فرهنگی "مسجد محوری" در برنامه های فرهنگی دولت دهم اولویت انتخاب مکان آموزشی، مساجد و حسینیه هاست که در صورت محدودیت و یا شرایط خاص می توان با هماهنگی استانداری از ظرفیت مدارس، مراکز علمی و پایگاه های بسیج استفاده کرد اما با توجه به محله محوری بودن آموزش ها، برگزاری دوره ها در مساجد و حسینیه ها اصل ثابت از نظر انتخاب مکان است.

 

گفتنی است، در این کارگروه که جمعی از دختران جوان استان حضور داشتند، معصومه تختی به عنوان رابط گروه مشاوران جوان نهاد ریاست جمهوری و کارگروه دختران جوان در استانداری هرمزگان انتخاب شد و شرکت کنندگان نیز با اهداف و رویکردهای این طرح آشنا و دیدگاه های خود را نیز اعلام کردند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 52415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha