بهنام فروتن نیا، کارشناس علوم اجتماعی استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، هفتم اسفند در یک عزم ملی مدیریت انقلابی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات نماد مردم سالاری دینی است، بیان کرد: مردم سکان مهمترین نهاد قدرت قانونگذاری را برای مدت چهار سال با رای مستقیم خود انتخاب می کنند.
فروتن با بیان اینکه تمام انتخابات ادوار گذشته با حضور پرشور مردم رقم خورده است، اظهار داشت: از این نظر ایران رکورددار دموکراسی ومردم سالاری دینی در منطقه بحران زده خاورمیانه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: مجلس دهم یکی از دوره های حساس انتخابات است که همزمان اعضای مجلس خبرگان رهبری ونمایندگان مجلس در معرض رأی مردم قرار می گیرند، بیشک مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق رای دستاوردهای مهم در عرصه بین الملل و در داخل خواهد داشت.
فروتن نیا، ابراز کرد: با مروری بر وضعیت منطقه وجهان واوضاع اقتصاد جهانی حتی در کشورهای توسعه یافته وفضای پسا برجام که با نگاه سرمایه گذاری به ایران مناسباتی را آعاز کرده و در برخی از کشورها نظیر ایتالیا، فرانسه نیز دولتمردان ایران در سطح بالایی حضور یافته وخیلی از کشور ها در ایران آمد و رفت دارند با نگاه ریز بینانه ایی مشارکت مردمی را در این انتخابات رصد کرده و فضای پس از انتخابات 7 اسفند را براساس میزان حضور مردم وتایید نظام تلقی نموده ودر اینصورت با استفبال وپذیرش بسیاری از شروط ایران، حاضر به سرمایه گذاری اقتصادی می شوند.
این کارشناس اجتماعی، ادامه داد: از نگاه منطقه ای نیز در شرایطی که برخی از کشور های همسایه نظیر عربستان وترکیه در گرداب درگیری منطقه ایی داعش و جنگ بیهوده و از قبل باخته دست وپا می زنند بی علاقه نیستند تا با بهانه قراردادن حضور کمرنگ مردم فضای تبیلغاتی با همسویی اسرائیل بر علیه ایران شروع کنند.
وی، اذعان داشت: از طرفی تاثیر حضور پررنگ مردم نه تنها جایگاه بین المللی ایران را در شرایط فعلی حفظ می کند بلکه بیشتر هم خواهد شد وتاثیر آن بر منطقه سایه می افکند.
فروتن با بیان اینکه تاثیر داخلی حضور مردمی در انتخابات نیز اهمیت فراوانی دارد، خاطرنشان کرد: مردم با بررسی برنامه های تبلیغاتی کاندیداها به نوعی خط مشی توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور را براساس سلیقه خود انتخاب وحمایت می کنند بی شک حضور حداکثری مردم موجب تایید سیاست های منطقه ای، ملی وبین المللی که از سوی مسئولین اتخاذ شده، می شود.
وی تصریح کرد: برنامه های چون اقتصاد مقاومتی موجب توسعه صنایع نظامی، توسعه اقتصاد ملی، نقش آفرینی در اوپک، توسعه صادرات و توسعه صنعت نفت خواهد شد.
فروتن اذعان داشت: علاوه بر دستاوردهای بین المللی وداخلی مردم ایران با نگاهی دینی وتکلیف گرایی به انتخابات مینگرند و همواره در انتخابات پیاپی شرکت و میزان مشارکت بالایی را ثبت می کنند.
این کارشناس علوم اجتماعی لرستان، اظهار کرد: هرچند قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هم در اصول متعددی وظایف و نقش قوای حکومتی را شفاف بیان کرده اما همواره مردم نقش آفرین و بازیگر اصلی میدان وعرصه سیاسی ایران در طول 37 سال گذشته بوده اند و7 اسفند ماه 1394 نیز این نقش را با حضور گسترده ایی ایفا خواهند کرد.
نظر شما