روند درمان مدد جویان کمیته امداد با حضور  ۸۰۰ پزشک خانواده

خبرگزاری شبستان:مدیرکل اداره کل بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) روند درمان مدد جویان کمیته امداد با حضور ۸۰۰ پزشک خانواده را تشریح کرد.

محمد احمدی،  مدیرکل اداره کل بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره پزشک خانواده گفت:حدود 18 سال است که مجری طرح پزشک خانواده هستیم براساس سیاست گذاری که در وزارت بهداشت وجود داشت به ما ابلاغ شد.

 

وی افزود: در سطح مدد جویان تحت پوشش بیمه  که در شهرهای  بالای 20 هزار نفر هستند یک میلیون و 400 هزار بیمه شده وجود دارد.

 

احمدی با بیان اینکه حدود 800 پزشک خانواده داریم گفت: پزشکان خانواده کمیته امداد امام خمینی از سابقه دار ترین پزشک های کشور هستند و در مناطق مختلف کشور با ما قرداد دارند.

 

وی ادامه دادبعد جغرافیایی مددجو تا پزشک خیلی کم است و آن ها به راحتی خدمات درمانی را دریافت می کنند.

 

مدیرکل اداره کل بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره)  تصریح کرد: پزشک خانواده دارای یک پرونده است که سوابق بیمار را ثبت می کند یک نفر یا کل خانواده مدد جو می توانند به یک پزشک مراجعه کنند.

 

احمدی بیان کرد: خدمات سرپایی به صورت کاملا رایگان نیست اما پرداخت ما به پزشکان خانواده اینگونه است که براساس تعرفه های دولتی  صد درصد تعرفه را به پزشک خانواده  می دهیم و مابه تفاوت بین پرداخت تعرفه دولتی و خصوصی را بیمار از جیب خود پرداخت می کند.

 

وی یاد آور شد: به دلیل اینکه با پزشکان قرداد منعقد می کنیم تا مدد جویان را درمان کنند تخفیف هایی را هم می گیریم   به این صورت  مدد جویان نسبت به مردم عادی قیمت نازلتری را پرداخت می کنند.

 

مدیرکل اداره کل بهداشت و درمان کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: خانواده هایی که از لحاظ مالی نمی توانند فرانشیز یا هزینه درمان سرپایی را بدهند هزینه های درمانی آنان از طریق  بیمه تکمیلی پرداخت می شود.

 

احمدی درباره ی تعداد بیمارن صعب العلاج نیز گفت: در حال حاضر 19 هزار بیمار صعب العلاج تحت پوشش بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند که هزینه فرانشیز، بستری،‌لوازم و تجهیزات به طور کامل پرداخت می‌شود.

کد خبر 523644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha