حجت الاسلام یوسفی مقدم، رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبیلغات اسلامی حوزه علمیه قم به خبرنگار شبستان گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی، نیم درصد بودجه کل کشور را در سه حوزه آموزش، ترویج و پژوهش قرآن به فعالیت های قرآنی اختصاص دادند.
وی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی به لحاظ جایگاهی که در سه حوزه در کشور دارد، به دنبال تنظیم برنامه های خود بود که مرکز فرهنگ و معارف قرآن مسئول تنظیم فعالیت های پژوهشی است.
حجت الاسلام یوسفی مقدم، از تدوین برنامه های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد و خاطرنشان کرد: در ظرف دو ماه گذشته توانستیم تمامی برنامه های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، مشهد و پژوهشکده های مختلف پژوهشگاه را گردآوری و تدوین نهایی کنیم.
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبیلغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: تمامی برنامه های پژوهشی مورد تصویب کمیسیون آموزش و پژوهش قرار گرفته که امیدواریم به زودی بودجه هایی که درخواست کردیم اختصاص پیدا کند.
وی تصریح کرد: تولید محتوای قرآنی و تاسیس و تقویت زیرساخت های قرآنی از مهم ترین برنامه های پژوهشی دفتر تبیلغات اسلامی است که تاسیس موسسه بین المللی فرهنگ و معارف قرآن کریم نیز پیشنهاد شده است.
حجت الاسلام یوسفی مقدم افزود: تاسیس بزرگ ترین کتابخانه قرآن پژوهشی در قم ارائه شد است که طبق این برنامه ساختمانی برای کتابخانه تاسیس و منابع تقویت می شود.
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبیلغات اسلامی حوزه علمیه قم تاکید کرد: تدوین اتوماسیون پژوهشی در فضای مجازی نیز ارائه شده است تا بتوانیم مدیریت پژوهش را به نحو احسن فراهم کنیم.
وی با اشاره به بودجه های درخواستی برنامه های پژوهشی و آموزشی قرآنی، خاطرنشان کرد: بودجه درخواستی تولید محتوای قرآن 2 میلیارد و 400 میلیون تومان است که بیش از 60 میلیارد تومان نیز برای زیرساخت های قرآنی پیشنهاد کردیم.
وی ادامه داد: 49درصد از نیم درصد بودجه کشور به بخش ترویج قرآن، 39 درصد به بخش آموزش عمومی و 12 درصد هم به بخش پژوهش و آموزش عالی اختصاص داده می شود که باید بین 15 دستگاه به نحو مقتضی و براساس برنامه های قابل قبول توزیع شود.
حجت الاسلام یوسفی مقدم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نرم افزارهای قرآنی، خاطرنشان کرد: قرارداد تولید تعداد 9 طرح نرم افزاری قرانی با موسسه نور امضا شده است که طبق آن 33 جلد فرهنگ قرآن و دایره المعارف قرآن باید به نرم افزار تبدیل شود.
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبیلغات اسلامی حوزه علمیه قم، ادامه داد: در نرم افزار فرهنگ موضوعی قرآن کریم، تفاسیر 20 دوره قرآن کریم قرار داده شده است که حدود 350 جلد تفسیر قرآن کریم به این نرم افزار لینک می شود.
پایان پیام/
نظر شما