اولین سفر انگلیسی ظریف با تحفه صدور ویزا

خبرگزاری شبستان: وزیر خارجه کشورمان چهارشنبه شب برای نخستین بار راهی لندن شد و دو روز گذشته را در لندن گذراند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان چهارشنبه شب برای اولین بار راهی لندن شد تا سفر وزیر خارجه ایران بعد از ۱۶ سال به انگلیس رقم بخورد.

بنابراین گزارش، ظریف در این سفر دو روزه برنامه های فشرده ای را پشت سر گذاشت.

ظریف در اولین برنامه خود در سفر به لندن وزیر خارجه ایران و مارگوت والستروم همتای سوئدی او روز پنجشنبه در حاشیه کنفرانس کشورهای کمک کننده به مردم سوریه در لندن با یکدیگر دیدارکردند.

دو طرف درباره مسائل و همکاری های دو جانبه و منطقه ای با یکدیگر گفت و گو کردند.

علاوه براین، ظریف با بان کی مون دبیر کل سازمان ملل ملاقات کرد.

در این دیدار دو طرف به رایرنی درباره مسایل و تحولات منطقه همچنین سازوکارهای همکاری های منطقه ای پرداختند.

دراین ملاقات، وزیرامور خارجه کشورمان برحمایت جمهوری اسلامی ایران از روند گفت و گوهای دولت و مخالفان سوریه در ژنو تاکید کرد.

ظریف تنها راه حل خروج از بحران موجود در سوریه را راه حل سیاسی اعلام کرد.

وی هم چنین تاکید کرد، مبارزه با تروریسم درمنطقه باید توسط همه طرف های منطقه ای و بین المللی به طور جدی دنبال شود وهم زمان با روند سیاسی درقالب گفت وگوهای دولت و مخالفان براساس مصوبات بیانیه وین ٢ پیگیری شود.

وزیرامور خارجه کشورمان هم چنین استفاده ابزاری از تروریسم توسط هر طرف خارجی در سوریه را محکوم و ان را غیر قابل قبول دانست.

در این دیدار، اقای بان کی مون دبیرکل سازمان ملل نیز از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در حمایت از روند سیاسی گفت و گوهای سوری - سوری قدردانی کرده و خواستار پایان تنش درمنطقه و یکپارچگی دولت های منطقه درقبال مبارزه با تروریسم شد.

همچنین وزیرخارجه ایران وشیخ صباح الاحمد الصباح امیر کویت درلندن با یکدیگر دیدارکردند.

دراین دیدار طرفین درخصوص مسائل وهمکاری های دوجانبه ومنطقه ای با یکدیگر گفت وگو کردند.

در برنامه دیگری، وزیر امور خارجه کشورمان روز پنجشنبه در سخنانی در کنفرانس کمک کنندگان به سوریه در لندن، گفت وگو را تنها راه حل پایان بحران سوریه خواند.

ظریف در سخنانی گفت: ما گفت و گوها را تنها راه حل پایان بحران سوریه می دانیم و همواره از طرف های خارجی خواسته ایم تا در روند دیپلماتیک همکاری کنند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در تمام گفت وگوهای ژنو، همواره خواستار آتش بس میان طرف های درگیر در سوریه بوده است.

ظریف با اشاره به کمک های بشر دوستانه جمهوری اسلامی ایران به آوارگان سوری تصریح کرد: ما خود را به ادامه کمک های بشر دوستانه متعهد می دانیم.

وزیر امور خارجه ایران گفت: با توجه به ابعاد گسترده بحران سوریه باید اقدامات بیشتری صورت گیرد.

در ادامه پنجشنبه وزیر امورخارجه کشورمان در سخنان خود در اندیشکده «چتم هاوس»، بر لزوم بازتعریف منافع منطقه ای برای رسیدن به امنیت تاکید کرد.

«محمدجواد ظریف» تصریح کرد: زندگی در جامعه جهانی یعنی اگر همسایگان ما در رنج هستند ما نمی توانیم دور خودمان دیوار بکشیم و در امنیت زندگی کنیم.

وی توافق هسته ای را نمونه ای از رهیافت بازتعریف منافع مشترک خواند و افزود: در گذشته غرب خواستار توقف کامل فعالیت سانتریفیوژهای ایران بود و این رویکرد در مذاکرات پیشین به نتیجه ای نرسید.

ظریف ادامه داد: اما در جریان مذاکرات اخیر تصمیم گرفتیم تا در چارچوب منافع مشترک گام برداشته و به همین خاطر به نتیجه رسیدیم.

وی توافق هسته ای را سرمایه ای ارزشمند برشمرد و تصریح کرد: این رویکرد باید درخصوص سایر بحران های منطقه ای تسری پیدا کند.

وزیر خارجه کشورمان همچنین درخصوص تنش های اخیر میان ایران و عربستان نیز گفت: عربستان سعودی نیازمند تعریف دوباره وضعیت منطقه و منافع خود است، همانگونه که ایران با این رویکرد توانست برنامه های هسته ای خود را به موضوعی مشترک و نه مورد رقابت دو رقیب مبدل سازد.

وی همچین آینده روابط میان ایران و انگلیس را مثبت توصیف کرد و افزود: دو کشور می توانند درخصوص موضوعات منطقه ای با یکدیگر کار کنند.

ظریف همچنین در پاسخ به پرسشی درخصوص محدودیت تحریم های آمریکا به عنوان مانعی برای گسترش همکاری های بانکی اروپا و ایران گفت: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست کنفرانس کمک کنندگان به سوریه به وی اطمینان داده است که محدودیتی برای تعاملات مشروع تجاری میان بانک ها وجود ندارد.

علاوه براین وزیر خارجه کشورمان در مجلس عوام انگلیس حضور یافت.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه درسخنانی درپارلمان انگلیس با بیان اینکه توافق هسته ای وین موید این است که دیپلماسی جواب می دهد تصریح کرد که می توان ازاین الگو برای حل مشکلات سخت تر استفاده کرد.

وزیرخارجه کشورمان درسخنانی توافق هسته ای را گامی مثبت در بهبود روابط میان ایران و جامعه جهانی برشمرد و تصریح کرد که باید کارهای بیشتری در زمینه علمی و فراتر از آنچه در کاغذ یادداشت شده است صورت گیرد.

وی در پاسخ به سووالی در خصوص اینکه آشتی ایران و غرب را چگونه تبیین می کنند گفت: ما با توافق هسته ای نشان دادیم که دیپلماسی جواب می دهد و حالا این امیدواری وجود دارد که بتوان مشکلات سخت جامعه جهانی را حل و فصل کنیم.

ظریف با بیان اینکه متاسفانه برخی کشورهای منطقه به فضای گذشته سیاسی عادت کرده اند تصریح کرد: ما امیدواریم که با گذشت زمان این کشورها بتوانند با تغییر دیدگاهشان در راستای منافع مشترک گام برداشته و امنیت منطقه تامین شود.

وی همچنین در خصوص تنش های اخیر میان ایران و عربستان تصریح کرد که ایران هرگز خواستار قطع رابطه با عربستان نبوده و ظرف 6 ساعت پس از حمله به سفارت عربستان در تهران آن را محکوم و عوامل اخلال گر را بازداشت کرده است.

ظریف در پاسخ به این سووال که آیا ایران عربستان را تحریم خواهد کرد یا نه گفت: اگر قرار بود تحریم ها تاثیرگذار باشد، آمریکا در جریان تحریم هایش علیه ایران به نتیجه رسیده بود.

وی با بیان اینکه ایران چنین تصمیمی را ندارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر لزوم همکاری با تمام همسایگانش تاکید دارد.

وزیر خارجه کشورمان گفت: ما نیازمند منطقه ای امن هستیم و برای رسیدن به آن در چارچوب منافع مشترک منطقه ای گام خواهیم برداشت.

ظریف همچنین نقش ایران در کنترل قاچاق مواد مخدر در منطقه را مورد توجه قرار داد و گفت: ایران 85 درصد تریاک منطقه را توقیف می کند، چون اگر این کار را نکند، این مواد روانه خیابان های لندن خواهد شد.

وی تصریح کرد: این قاچاقچیان همان گروه های سازمان یافته ای هستند که از القاعده و طالبان حمایت مالی می کنند.

ظریف با بیان اینکه ایران پیشتر از غرب خواسته تا برای مقابله با قاچاقچیان تجهیزات مورد نیاز را در اختیارش قرار دهند، گفت: اما غرب می گوید که این تجهیزات مصرف دوگانه دارد و ایران از دریافت آن منع شده است.

وزیر خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنانش تغییر صورت گرفته در قانون ویزای آمریکا که منجر به منع مسافرت اتباع ایران دو ملیته به این کشور می شود، را ناهمگون و اقدامی غیر منصفانه خواند و گفت: هیچ ایرانی و یا مسافر به ایران تاکنون اقدام تروریستی انجام نداده است.

وی افزود: این درحالی است که کشورهایی که اتباعشان در اروپا و یا آمریکا اقدامات تروریستی انجام داده اند با هیچ محدودیتی مواجه نیستند.

ظریف تصریح کرد که از همتایان اروپایی اش انتظار دارد که نسبت به این قانون غیرمنصفانه آمریکا علیه اتباع ایرانی، واکنش نشان دهند.

وزیر خارجه کشورمان همچنین در پاسخ به سووالی در خصوص دیدگاه ایران نسبت به حل بحران سوریه گفت: ما (ایران) در وین یک و دو و نیز در نیویورک خواستار آتش بس همراه با گذار سیاسی بودیم.

وی با بیان اینکه «آتش بس موید به رسمیت شناختن گروه های تروریستی نیست» اظهار نمود: اما برخی طرف های مذاکره کننده تلاش می کنند تا گروه هایی نظیر داعش و جبهه النصره را به میز مذاکره بکشانند که من مطمئنم آنها در این کارشان موفق نخواهند شد.

وی در ادامه بر ضرورت مبارزه علیه گروه های تروریستی برای حصول آتش بس و موفقیت گذار سیاسی در سوریه تاکید کرد.

ظریف در پاسخ به سووالی در خصوص عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی جمهوری اسلامی ایران و آنچه عامل تشدید بحران منطقه ای خوانده شد گفت: در تحلیل سیاست خارجه ایران، موجودیت رژیم صهیونیستی عامل بی ثباتی در منطقه است.

وی با بیان اینکه «روزانه هزاران نفر در فلسطین مورد تعرض قرار گرفته و مردم زیادی در غزه قتل عام می شوند» تصریح کرد: ایران در این فجایع انسانی هیچ نقشی ندارد و این جای تاسف است که ما همواره عادت کرده ایم به جای حل مساله یکدیگر را متهم می کنیم.

در این نشست علاوه بر نمایندگان پارلمان انگلیس، شماری از روزنامه نگاران، محققان و فعالان مدنی و نیز ایرانیان مقیم انگلستان حضور داشتند.

وزیرامورخارجه ایران شامگاه پنجشنبه درنشستی با روسای نهادهای ایرانی وایرانیان مقیم انگلیس درلندن بابیان اینکه پروژه ایران هراسی با تحولات اخیر فروریخته است گفت: تهران آماده همکاری اقتصادی با تمام کشورهای جهان است.

ظریف دراین نشست که در محل اقامتگاه سفارت ایران درلندن برگزار شد، همچنین تصریح کرد که هیچگاه دیگر شرایط به قبل از توافق هسته ای و اجرای برجام بازنخواهد گشت.

وی گفت: تحولات چند ماه گذشته در سطح بین المللی این امکان را برای جمهوری اسلامی ایران فراهم کرد که در سایه مقاومت و حضور هوشمندانه مردم بتواند آنچه را که در سال های گذشته به عنوان یک پروژه خطرناک در سطح بین المللی پیگیری شده بود و متاسفانه با تصویب چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل به عنوان یک اجماع هر چند ساختگی تبلور پیدا کرده بود و پژوه ایرانی هراسی و معرفی ایران به عنوان نگرانی مشترک منطقه و جهان، به یاری خدا و به لطف مردم در صحنه، فرو بریزد.

وی افزود: این نگرانی از سوی بدخواهان جمهوری اسلامی ایران و به ویژه رژیم صهیونیستی ایجاد شده بود و متاسفانه برخی از کشورهای منطقه نیز با دستپاچگی و با سراسیمگی این نگران را دامن می زدند و تبلور این نگرانی را در رژیم سعودی دیدیم .

ظریف با بیان اینکه این موفقیت مهم ترین دستاورد مقاومت مردم در برابر تحریم ها و حضور هوشمندانه آنها در انتخابات خرداد 92 بود، افزود: آنچه تحریم ها را ناکارآمد کرد و سبب شد کشور غربی و ایالات متحده آمریکا به پای میز مذاکره آمدند، این دلیل بود که آنها به این نتیجه رسیده بودند که اهداف تحریم ها قابل تحقق نیست. تحریم ها فشار اقتصادی زیادی را به ایران وارد ساخت اما تحریم ها نتوانست هدف تحریم ها که همانا ایجاد شکافی میان دولت و مردم ، ایجاد مردم حاکمیت برسند .

ظریف گفت: قبول داریم که حضور گسترده مردم در انتخابات و انتخاب دکتر حسن روحانی انتخابی هوشمندانه بود و زمینه را برای این اتفاقات فراهم ساخت اما این مسایل نشان دهنده این واقعیت بود که فشارها و حربه تحریم علیه مردم ایران کارساز نیست و به همین دلیل از نخستین بیانات رییس جمهوری این بود که بایستی با مردم ایران به زبان تکریم ونه تهدید سخن گفت.

وی افزود: درک این واقعیت که از مسیر فشار نمی توان با مردم برخورد کرد ، مهم ترین عاملی بود که طرف مقابل را به میز مذاکره کشاند و ما مدیون مردم هستیم و امیدوارم با حضور دوباره در پای صندوق رای این مسیر هوشمندانه را ادامه دهند و این امکان را فراهم سازند که بااقتدار در برابر همه کشور و در مذاکره و تعاملات چه درصحنه بین المللی و منطقه ای حضور بیابیم.

ظریف گفت: این دستاورد بزرگ توسط مردم و با درایت و مقاومت مردم و البته با حمایت و هدایت مقام معظم رهبری و تلاش های رییس جمهوری به دست آمد. کنار رفتن تحریم ها و حفظ حقوق مردم ایران برای ادامه فعالیت های صلح آمیز هسته ای و پذیرفته شدن توانمندی علمی و فنی مردم ایران نه به عنوان یک امر خلاف بین المللی بلکه به عنوان امر مورد تایید شورای امنیت، بخش از این دستاورد بزرگ بود .

وی افزود: لغو تحریم ها یک موفقت بوده و اما موفقیت بزرگ تر فروپاشی بنای ایران هراسی و ایران ستیزی که در منطقه و جهان از طریق از بدخواهان مردم ایران شکل گرفته بود، است.

ظریف اضافه کرد: مهمتر از ساختار تحریم ها، فضای ایجاد شده بود. فضای نگرانی از کار با ایران بودو این فضا خوشبختانه با توافق هسته ای و با اجرای برجام شکسته شد.

وی گفت: این فضا از بین رفته و فضای جدیدی در حال شکل گرفتن است. فضای استقبال از حضور ایران و همکاری با ایران. میزان موفقیت ما به تبدیل این فضا به فرصت های جدید اقتصادی، سیاسی و بین المللی برای کشور برمی گردد. میزان موفقیت ما از تبدیل این فضا به امکانات سرمایه گذاری در ایران و امکان ایجاد اشتغال برای مردم و امکان تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی از طریق فضای ایجاد شده است.از بین به بعد ما هستیم که باید از سرمایه ای که مردم در اختیار ما قرار دهنده بخوبی استفاده و این فضا را به یک واقعیت تبدیل کنیم .

ظریف افزود: فضای ایران هراسی، به فضای قبول و پذیرش واقعیت ایران معتدل، مقتدر و عقلانی تبدیل شده است و این فضا را باید به فرصت هایی تبدیل کنیم برای ایجاد صلح در منطقه، برای شکستن فاجعه بمباران هوایی در یمن و مقابله با افراط گرایی و داعش و فرصت های جدید برای مردمی که این فضا را در اختیار ما گذاشته اند.

وی گفت: هر قدر بکوشیم در برابر آنچه که مردم به ما دادند ذره ای ناچیزی است. لذا این گوی و این میدان، بایستی از این فرصت ایجاد شده و این امکان که برای همه فراهم شده بتوانیم این وضعیت را دایمی کنیم وشرایط را پایدار کنیم.

وزیر خارجه ایران افزود: بر این هیجانات موقتی که در منطقه ما شکل گرفته است، نیز می توانیم با درایت و تدبیر و با دورنگری و پرهیز از برخوردهای احساسی فایق آییم.

ظریف گفت: یک گروهی از همسایگان ما به گذشته دیگری عادت کرده اند. برای آنها پذیرش واقعیت جدید قدری زمان بر است، اما مطمئن هستم با تلاش همه، این مانع هم برداشته خواهد شد و ایران با تمام توان در جهت صلح در منطقه و برای صلح و پیشرفت و آسایش بیشتر برای مردم و ساختن فردای بهتر برای فرزندان ایران پیش خواهد رفت.

وی همچنین در پاسخ به سووالی گفت: ما برای برقراری ارتباطات اقتصادی و نه صرفا تجاری با شرق و غرب مانعی نداریم و حتی اگر آمریکایی ها حاضر به سرمایه گذاری در ایران باشند، از آن استقبال خواهیم کرد .

وزیر خارجه ایران در همین حال گفت: اما این آمادگی وجود ندارد که از وضعیت پیش آمده بعد از تحریم ها برای واردات گسترده کالا به کشور بخواهد، استفاده شود .

ظریف در مورد بحث صدور ویزا توسط سفارت انگلیس در تهران گفت: این مساله از آغاز مذاکرات از جمله موارد اصلی بوده و طرف انگلیسی وعده داده است که به محض فراهم شدن امکانات، کار صدور ویزا را شروع خواهد کرد.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سووالی در مورد احتمال تغییر رفتار آمریکایی بعد از انتخابات ریاست جمهوری این کشور و یا امکان خلف وعده آنها گفت: این اعتقاد را دارم که هیچگاه شرایط به قبل از برجام بازنخواهد گشت.

وی با بیان اینکه تحریم ها اعمال شده علیه ایران حاصل یک روند طولانی مدت و همراه با فضاسازی علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است؛ افزود: این مسیر غیر قابل برگشت خواهد بود و اگر بخواهند شرایط را تغییر دهند خوب می دانند که بازگشت به توانمندی های قبل از توافق هسته ای به مراتب سریع تر از بازگشت تحریم ها صورت خواهد گرفت و پیش بینی های لازم نیز صورت گرفته است.

ظریف گفت: این واقعیت که بازگشت به توانمندی های قبل از توافق هسته ای کمتر از بازگشت تحریم ها، زمان بر خواهد بود، یک عامل بازدارنده شمرده می شود.

وزیر خارجه ایران همچنین عنوان کرد که دولت ایران از تمامی امکانات و ظرفیت های ممکن برای استفاده از توانمندی های متخصصان و اساتید و دانش آموختگان ایرانی در سراسر جهان بهره خواهد جست.

ظریف روز جمعه خود را با دیدار با همتای انگلیسی آغاز کرد.

وزیران خارجه ایران و انگلیس روز جمعه تایید کردند که صدور ویزای سفارتخانه های دو کشور در تهران و لندن آغاز می شود.

محمد جواد ظریف و فیلپ هاموند روز جمعه بعد از پایان مذاکرات یک ساعت و نیمه خود در لندن در گفت وگو با خبرنگاران اعلام کردند: این صدور ویزا در چند هفته آینده انجام می شود .

ظریف گفت :فرصت بسیار خوبی بود که در حاشیه اجلاس کمک کنندگان به سوریه دیدارهای دوجانبه ای در لندن با مقامات انگلیس داشته باشیم .

وزیر خارجه ایران افزود: در دیدار امروز علاوه بر مسایل منطقه ای در مورد نحوه اجرای برجام و همچنین موضوع همکاری های بانکی و اقتصادی و سرمایه گذاری صحبت کردیم .

وی افزود: دراین دیدار توافق کردیم که تا چند هفته دیگر دو کشور صدور ویزا برای شهروندان عادی و گذرنامه های عادی شروع کنند.

ظریف افزود: به نظر ما این اقدام، یک حرکت مثبت در جهت تبادل بیشتر بین مردم دو کشور است و امیدواریم که به درک بهتر از یکدیگر کمک کند .

وزیر خارجه انگلیس نیز در باره تاخیر شروع برقراری روابط بانک های دو کشور گفت: با همکاری همتاهای آلمانی ، فرانسوی و ایرانی در صدد هستیم تا مشکلات موجود را حل کنیم .

فیلیپ هاموند صبح روز جمعه در حاشیه دیدار با وزیرخارجه کشورمان به خبرنگاران گفت که دولت انگلیس تلاش می کند تا هرچه سریعتر موانع ارتباطات بانکی با ایران برداشته شود.

فیلیپ هاموند گفت: ما همچنان موضوعاتی را داریم که باقی مانده اما تلاش می کنیم تا بر آنها فائق آییم. بانک های ما طی سال های گذشته رابطه ای را با ایران نداشته و حالا باید این روابط را بازسازی کنند.

وی افزود: درحالی که روابط عادی می شود و تحریم ها برداشته می شود بانک ها باید ضوابط قانونی شان را برای از سرگیری همکاری ها تبیین کنند.

وزیر خارجه انگلیس همچنین شرایط فعلی را تا زمان عادی سازی روابط نامطلوب توصیف کرد.

هاموند خاطر نشان ساخت: ما با همکارانمان در آمریکا، فرانسه، آلمان و مقامات بانکی ایران در تلاش هستیم تا هرچه سریعتر این پروسه را به پایان برسانیم.

وزیر خارجه انگلیس افزود: ما می خواهیم که بانک های مان بتوانند از شرکت های انگلیسی برای سرمایه گذاری در ایران حمایت کنند.

وی گفت: این علاقه ما و ایران است که هرچه سریعتر این محدودیت ها را از سر راهمان برداریم.

هاموند گفت: وزیر خارجه ایران قرار است با وزیر دارایی انگلیس دیدار کنند و در آن پیرامون گام هایی که دو طرف برای عادی سازی روابط بانکی بر خواهند داشت گفت و گو خواهند کرد.

دیدار با وزیر خزانه داری انگلیس، حضور در نشست مشترک دو اندیشکده مطالعات سیاست خارجی انگلیس، دیدار با مشاور امنیت ملی انگلیس، رهبر حزب کارگر انگلیس، مدیران شرکت ها و فعالان اقتصادی در لندن، از دیگر برنامه های سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به انگلیس بود.

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با «جورج اوزبورن» وزیر خزانه داری انگلیس ضمن اشاره به اجرایی شدن برجام و عمل کشورمان به تعهدات خود خواستار حل و فصل برخی مشکلات در زمینه توسعه همکاری های اقتصادی، بانکی و مالی بین دو کشور شد.

«اوزبورن» نیز ضمن تایید ضرورت حل و فصل مشکلات تاکید کرد، انگلیس کاملا به تعهدات خود در خصوص اجرای برجام عمل و از تمام ابزارهای لازم در این راستا استفاده می کند.

وی همچنین از اقدامات انجام شده برای حل و فصل مشکلات بانک های ایرانی مستقر در لندن خبر داد.

وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در کنفرانس سوریه به لندن سفر کرده بود روز جمعه در نشست مشترک اعضای اندیشکده های شورای اروپایی روابط خارجی و موسسه خدمات متحد سلطنتی حضور یافت. ظریف در این جلسه به تشریح نقطه نظرات و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران در زمینه مسایل سیاست خارجی و تحولات منطقه ای پرداخت.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در سفر به لندن با مارک لایل گرانت مشاور امنیت ملی انگلیس در محل دفتر نخست وزیری این کشور دیدار کرد. در این دیدار دو طرف در خصوص مسایل دوجانبه ای و منطقه ای گفت وگو کردند.

ظریف در ادامه دیدارهای خود در لندن با «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس دیدار کرد. در این ملاقات دو طرف پیرامون مناسبات فیمابین دو کشور و توسعه همکاری های پارلمانی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امورخارجه کشورمان در ضیافت وزیر مشاور تجارت و سرمایه گذاری انگلیس و نماینده تجاری این کشور برای ایران که با حضور تعدادی از مدیران شرکت های انگلیسی و اروپایی برگزار شد ضمن تشریح آخرین وضعیت اجرای برجام و عمل طرفین به تعهدات خود، زمینه های توسعه همکاری های فیمابین را تشریح و خواستار حضور این شرکت ها در بازار فناوری و سرمایه گذاری کشورمان شد. در این دیدار به سؤالات مدیران شرکت هائی همچون رولزرویس، ایرباس، شل، بی واتر و.... در خصوص زمینه همکاری های اقتصادی با کشورمان پاسخ های لازم ارائه شد.

کد خبر 521053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha