به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس مهدی سعادتی، استاندار گیلان، صبح امروز ( 23 تیر ) در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، گفت: جلسات کار گروه اجتماعی و فرهنگی با رویکرد خاصی در صدد احیا برنامه های انجام نشده قدیمی است.
سعادتی، نقش نهادهای فرهنگی را ویژه دانست و اذعان کرد: ما باید با تمرکز تمام توانمندی ها راه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را برنامه ریزی کنیم.
وی به تشکیل اتاق فکر، اشاره کرد و افزود: ما با تشکیل اتاق فکر در سال 90، رویکرد خوبی را آغاز کردیم.
استاندار گیلان با بیان اینکه ما باید آسیب ها راشناسایی کنیم، خاطر نشان کرد: ما باید با شناختن آسیب ها، آنها را اولویت بندی کرده تا در کارها سرعت ببخشیم.
مهندس سعادتی، به رویکرد تکلیف مداری اشاره و تصریح کرد: ما به جهت گستردگی مباحث فرهنگی و طولانی بودن اثر بخشی این امر باید با رویکرد تکلیف مداری وارد عمل شویم.
وی با اشاره به اینکه رصد خانه فرهنگی درسال 90 در حال تاسیس است، افزود: ما باید به عنوان مدیران میانی استانی از حرکت های کلیشه ای خودداری کرده و با نیاز سنجی عمل کنیم.
عزیز پورعزیزی، مدیر کل امور اجتماعی استانداری گیلان نیز در این جلسه گفت: کارگروه اجتماعی و فرهنگی هر ماه با حضور 32 دستگاه اجرایی تشکیل می شود.
پورعزیزی به سه برنامه کلان در حوزه اجتماعی اشاره کرد و افزود: مدیریت راهبردی و کاهش آسیب ها، ارتقای سرمایه و فرهنگ عمومی و مدیریت راهبردی و گسترش کمی و کیفی مشارکت های مردمی از برنامه های کلان حوزه اجتماعی است.
وی به محوریت جلسه اشاره و خاطر نشان کرد: موضوع "پیک مهر" و کمیته کتابخوانی درشهرستان ها از جمله محورهای این جلسه است.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری گیلان ادامه داد: پیک مهر به معنای ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش آسیب های اجتماعی است.
پورعزیزی از تشکیل هفت کمیته در استان خبر داد و افزود: کمیته کاهش مطلوب اعتیاد، کمیته تحکیم خانواده، کمیته تقویت و همبستگی وحدت ایران اسلامی، کمیته ارتقای نشاط اجتماعی از جمله این کمیته ها می باشد.
پایان پیام/
نظر شما