بهره برداری از اینترنت پرسرعت  در  ۵۰۱ روستای استان کرمان با حضور وزیر ارتباطات

خبرگزاری شبستان: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان اعلام کرد: امروز بهره برداری از اینترنت پرسرعت نسل چهارم در ۵۰۱ روستا در استان را داریم و این تعداد تا اردیبهشت آینده به دو هزار و ۴۷۶ روستا می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مسعود الهامی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، امروز(15 بهمن)در جلسه شورای اداری استان با حضور وزیر ارتباطات گفت: بیش از دو میلیون مشترک تلفن همراه و بیش از 846 هزار تعداد مشترکین شبکه تلفن ثابت در استان وجود دارد.

 

وی با افزودن اینکه علاوه بر 805 روستای دارای اینترنت پرسرعت، امروز بهره برداری از اینترنت پرسرعت نسل چهارم در 501 روستا در استان را داریم و این تعداد تا اردیبهشت آینده به دو هزار و 476 روستا می رسد؛ گفت: همچنین افتتاح پروژه های حوزه آی سی تی استان با اعتباری بالغ بر 427 میلیارد تومان، تحولی عظیم در زمینه زیرساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات استان است.

 

الهامی بیان داشت: با افتتاح مرکز تخصصی آپا در استان، این مرکز می تواند پاسخگوی نیاز دستگاه ها در زمینه امنیت فناوری اطلاعات باشد؛ بگونه ای که ضمن ایجاد فرصت های شغلی جدید به عنوان یک بنگاه اقتصادی پویا در حوزه آی تی فعالیت نماید.

 

مهندس شمس، عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت هم در سخنانی بیان داشت: شرکت ارتباطات، متولی زیرساخت های اصلی ارتباطات کشور است که با مجموعه سیستم های رادیویی، فیبرنوری، شبکه های دیتا و ماهواره و... ارایه سرویس ها را انجام می دهد و حرکت به سمت توسعه زیرساخت هایی است که دولت الکترونیک و رونق کسب و کار انجام دهد.

 

علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعاملی شرکت ایرانسل هم در سخنانی با بیان اینکه ایرانسل 6 میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری کرده و با نسل 4 سرعت اینترنت را 100 برابر افزایش دادیم؛ افزود: در استان کرمان یک و نیم میلیون مشترک فعال داریم که با توجه به جمعیت استان،  ضریب نفوذ ما 50 درصد است.

 

دزفولی با بیان اینکه 1420 میلیارد تومان جمع سرمایه گذاری ما در استان کرمان است؛ گفت: 950 میلیارد تومان سرمایه گذاری تحقق یافته در استان است.

 

دکتر محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس هم در سخنانی با اشاره به مشکلات کارگران شرکتی و قراردادی مخابرات  استان، از وزیر ارتباطات خواست تا وضعیت در این باره وضعیت روشن شود و همچنین بر حمایت بیشتر در بحث تلفن ثابت تأکید کرد و خواستار پوشش موبایل روستایی شد و افزود: بعضی جاده ها 70 تا 80 کیلومتر آنتن دهی ندارد.

 

دکتر محمدرضا پورابراهیمی هم بر پیگیری وضعیت مجوز آی سی تی جنوبشرق کشور تأکید کرد و ادامه داد: سه سال از افتتاح مرکز داده استان می گذرد اما نیازمند این هستیم که ظرفیت استان از این مجموعه استفاده کند.

 

وی با افزودن اینکه بیش از 23 شهرستان از نسل سوم تلفن همراه در استان برخوردار نیستند؛ گفت: راه اندازی پی تی اس انجام نشده و در خصوص اتصال شبکه های روستایی در 50 درصد نیازمند اصلاح هستیم.

 

کد خبر 520790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha