به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل بیمه سلامت استان کرمانشاه، دکتر امید قادری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، از زیرپوشش قرار دادن 60 درصد معادل یک میلیون و 200 هزار نفر از کل جمعیت استان کرمانشاه توسط بیمه سلامت خبر داد.
وی، با اشاره به موضوع هزینه های القایی درمان در کرمانشاه، بیان داشت: کرمانشاه نیز همچون سایر استان های کشور با درمان های القایی مواجه بوده و در این راستا کارگروه های تحلیل هزینه های درمانی تشکل شده و جلسات آن هر دو هفته یک بار به صورت منظم برگزار می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، کنترل هزینه های القایی درمانی را گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه درمان دانست و ادامه داد: امیدواریم با فعال سازی شورای هماهنگی سازمان های بیمه گر استان با محوریت اداره کل بیمه سلامت استان کرمانشاه بتوانیم با هماهنگی هرچه بیشتر برای کنترل هزینه ها و تعامل مناسب با موسسات و مراکز درمانی اقدام کنیم.
قادری، با اشاره به تعداد بالای افراد زیر پوشش بیمه سلامت، خاطرنشان کرد: با این وجود این سازمان نقش مهمی در حوزه درمان استان دارد و با توجه به مراجعه بیمه شدگان استان های ایلام، لرستان و کردستان به این استان پرداخت مطالبات درمانی در کرمانشاه بالاست.
وی، با بیان اینکه در سال جاری تاکنون 110 میلیارد و 300 میلیون تومان تخصیص درمان از مرکز وصول شده و در اختیار مراکز و موسسات درمانی طرف قرارداد قرار گرفته است، افزود: در سال گذشته به دلیل افزایش تعرفه های ارزش نسبی خدمات در طرح تحول سلامت و همچنین عدم دریافت به موقع مطالبات از سازمان مدیریت و
برنامه ریزی و وزارت بهداشت، از محل هدفمندی یارانه ها و یک درصد مالیات بر ارزش افزوده، پرداخت های این اداره کل با تاخیر صورت گرفت.
این مقام مسئول، در خصوص مطالبات بیمارستان های دانشگاهی نیز اظهار کرد: بدهی های خود را به این مراکز تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تسویه کرده ایم و امیدواریم با در اختیار گرفتن منابع جدید مابقی آن را نیز پرداخت کنیم.
دبیر سازمان های بیمه گر استان کرمانشاه ، عمده ترین مشکلات در پرداخت ها را مربوط به عدم دریافت به موقع مطالبات از وزارت بهداشت دانست و گفت: این امر موجب شده پرداخت های این اداره کل در بخش خصوصی در پایان مرداد ماه و در بیمارستان های دولتی غیر دانشگاهی تا آخر تیر ماه باشد.
نظر شما