علی اکبرعلیخانی، کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دیواندره از امامان جمعه، مداحان، کانون های فرهنگی و هیئات مذهبی به عنوان ظرفیتهای حوزه دین یاد کرد و به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: کارگروه ستاد ساماندهی در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر باید از این ظرفیت ها نهایت استفاده را ببرد.
وی افزود: تقویت و افزایش اطلاعات و آگاهی های مبلغات سنتی و بانوان در زمینه مسائل خرافی و انحرافی و بیان بایدها و نبایدهای لازم در زمینه مسائل دینی، شناسنامه دارکردن بانوان مداح و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان باید در این طرح مورد توجه باشد.
کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دیواندره تصریح کرد: در این راستا اداره تبلیغات اسلامی دیواندره اقدام به شناسایی خواهرانی که در قالب مبلغات حوزوی، دانشگاهی و سنتی اقدام به برگزاری جلسات قرآنی و پاسخ به مسائل شرعی و فرهنگی بانوان میپردازند، کرد.
این مقام مسئول افزود: 20 نفر از خواهران شهرستان دیواندره در مساجد، تکایا و جلسات تبلیغی در زمینههای دینی و مذهبی فعالیت دارند.
علیخانی اعلام کرد: در این راستا این افراد شناسایی شده و ترتیبی اتخاذ شد تا در قالب مبلغات سنتی و حوزوی و دانشگاهی به فعالیت بپردازند و با ارائه کارت شناسایی از اداره کل استان مجوز فعالیت در مساجد و تکایا و سایر مجالس دیگر را داشته باشند و تغذیه فکری و ساماندهی شوند.
پایان پیام/
نظر شما