به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، حجت الاسلام ناصحی، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در دویست و سی و چهارمین جلسه علنی شورای شهر در خصوص لایحه عفاف و حجاب در شهر تهران توضیح داد: شهرداری تهران یک سال پیش لایحه عفاف و حجاب را به کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورا آورد و پس از بررسی نهایی چهارچوب کلی تدوین و اصلاحاتی روی آن انجام شد.
وی با بیان اینکه لایحه عفاف و حجاب در 4 راهبرد تدوین شده است، خاطرنشان کرد: گسترش فرهنگ عفاف و حجاب با رویکرد ترویجی، آموزشی و تبلیغی، مناسب سازی فضای شهری و زیرساخت ها در زمینه عفاف و حجاب، حمایت از سازمان های مردم نهاد برای ترویج فرهنگ عفاف و همکاری های بین بخشی و واحدهای داخل شهرداری راهبردهای مهم این لایحه است.
حجت الاسلام ناصحی بیان کرد: سازمان ها و نهادهای زیرمجموعه شهرداری تهران موظف هستند در قالب این لایحه به ترویج و فرهنگ سازی عفاف و حجاب در زیرمجموعه های خود اقدام کنند.
در ادامه، مجتبی شاکری، عضو شورای شهر تهران نیز درباره لایحه عفاف و حجاب گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب از جمله وظایفی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش عمومی به همه سازمان ها و ارگان ها تکلیف کرده است.
وی با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب نیز 11 مورد به شهرداری تهران ابلاغ شده است که این سازمان مطابق آن لایحه ای تنظیم و برای تصویب به صحن شورا ارسال کرده است.
شاکری با اشاره به روند بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: پس از بررسی این لایحه اصلاحاتی روی آن انجام شد و اداره کل بانوان شهرداری تهران مأموریت دارد تا این لایحه را اجرایی کند.
در ادامه، اعضای شورای شهر تهران نظرات خود را درباره لایحه عفاف و حجاب مطرح کردند.
مهدی چمران، رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز اذعان داشت: در حقیقت مفاد و رویکرد لایحه عفاف و حجاب مبنی بر ترویجی، آموزشی و تبلیغی بودن در حوزه عفاف و حجاب است.
چمران با بیان اینکه رویکرد این لایحه ایجاد رفاه برای بانوان و انجام کارهای فرهنگی با رویکرد عفاف و حجاب در سطح شهر است، تصریح کرد: ستادها، سازمان ها و مناطق مختلف مدیریت شهری بر اساس این لایحه و وظایفی که در قالب آن برایشان تعریف شده است باید در زمینه ترویج عفاف و حجاب اقدام کنند.
در ادامه، لایحه عفاف و حجاب به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.
نظر شما