سالانه ۱۰۰ هزار نفر از آثار باستانی فلاورجان بازدید می کنند

خبرگزاری شبستان: فرماندار فلاورجان با بیان اینکه ۳۳۰ هنرمند در ۳۵ رشته صنایع دستی در شهرستان فلاورجان فعالیت می کنند، از بازدید ۱۰۰ هزار نفر مسافر از اثار باستانی فلاورجان در طی سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، اصغر هدایت، فرماندار فلاورجان، در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه فرمانداری فلاورجان حائز دریافت رتبه درجه اولی از جانب استانداری اصفهان شده است، گفت: پیگیری های دیگر هم باید انجام گیرد تا تمامی ادارات شهرستان فلاورجان خدمات بهتری را به مردم  ارائه کنند.


هدایت، تعداد 77 پروژه در حوزه های  مختلف فرهنگی، آموزشی و پرورشی، بهداشتی و درمانی، عمرانی، راه و ساختمان، ورزشی، آب و فاضلاب، گاز رسانی، میراث فرهنگی با اعتباری بالغ بر 870 میلیارد ریال خبر داد و گفت: به مناسبت ایام الله دهه فجر درصدد هستیم که با کمک و حمایت خیران مدرسه ساز از چند پروژه ساخت و احداث مدرسه بهره برداری کنیم.


وی با توجه به اینکه شغل کشاورزی عمده ترین فعالیت اقتصادی مردم فلاورجان بوده است و با توجه به بحران خشکسالی در سطح استان اصفهان و از جمله فلاورجان، می توان گفت : تنها راه امرار معاش مردم نیز از بین رفته است و می‌توانیم با زنده کردن صنعت گردشگری  و صنایع دستی و ایجاد بازارچه محلی، صنایع دستی و احداث آن یکی از طرح‌های خروج از بحران بیکاری می باشد که اجرای آن لازم و ضروری است.
 

فرماندار فلاورجان به گنجینه پر ارزش آثار باستانی در  شهرستان  فلاورجان اشاره کرد و اعلام داشت: در این شهرستان ۴۶۴ اثر باستانی وجود دارد که برخی از این آثار بعد بین المللی دارد و در تلاش هستیم که ثبت جهانی شوند.وی گفت: ۲۶ اثر تاریخی فلاورجان تاکنون به ثبت ملی رسیده و ۱۶ اثر دیگر آن قرار است به ثبت ملی برسد.

 

وی درآمد بالغ بر 500 میلیون تومان فروش محصولات صنایع دستی را بیان کرد و ادامه داد: در این شهرستان ۳۳۰ هنرمند وجود دارد که در ۳۵ رشته هنری مشغول به فعالیت هستند و این در حالی است که ۲۶ کارگاه فعال صنایع دستی در این شهرستان وجود دارد.

 

اصغر هدایت راه‌اندازی حمام سنتی و تاریخی شهرستان فلاورجان و تبدیل خانه‌های سنتی به اقامتگاه‌های تاریخی در این شهرستان را دو برنامه در دست اقدام برای این شهرستان خواند و بیان داشت: سالانه ۱۰۰ هزار نفر از بناهای تاریخی فلاورجان بازدید می‌کنند.

 

فرماندار فلاورجان با دارا بودن طرح و برنامه برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی  از انبوه آثار تاریخی، باستانی، فاخر و ارزشمند شهرستان فلاورجان  سخن به میان آورد و گفت: به دلیل نزدیکی به کلان شهر اصفهان و گذر روخانه زاینده‌رود که از دل شهرستان فلاورجان  می گذرد، این شهرستان دارای فرصت اشتغالزایی از طریق ساخت هتل  برای جذب گردش گر داخلی و خارجی در راستای اقتصاد مقاومتی پسا برجام می باشد.

 

فرماندار فلاورجان با بیان اینکه نرخ بیکاری در فلاورجان بیش از میانگین استان اصفهان و سطح کشوری است، تصریح کرد: نرخ بیکاری در فلاورجان بین ۱۸ تا ۲۰ درصد می باشد.

 

وی ورشکستگی و تعدیل نیرو در واحدهای صنعتی را دلیل دوم بیکاری دانست و اظهار داشت: علاوه بر کشاورزی چند واحد صنعتی بزرگ در این شهرستان بود که شرایط اقتصادی نامناسب حاکم بر سطح کشور این  شرکت ها را رو به نابودی می کشاند که با درخواست و تکمیل پرونده آنها به کمیته تسهیل استان معرفی شدند.

 

این مقام مسئول، اضافه کردن بخش فوق تخصصی به بیمارستان شفای کلیشاد را از دیگر طرح‌های در دست بهره‌برداری به مناسبت ایام الله  دهه فجر نامبرد و عنوان کرد: کلنگ آن در سال 72 و تکمیل آن در سال 93 و با مصوبه چارت سازمانی آن و اعتباری برای تجهیز بیمارستان که به واسطه بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان انجام گرفت در حال حاضر دارای ۹۶ تخت خواب و شامل بخش نوزادان، جراحی، اورژانس، سی سی یو، آی سی یو، سونوگرافی و بخش کودکان است.

 

کد خبر 519713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha