اصلاح و تربیت مددجویان، نیازمند کار جهادی است

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، در جمع مسئولان ستادی و فرهنگی، رسیدن به اهداف کلان سازمان زندان ها و اصلاح و تربیت مددجویان را نیازمند کار جهادی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، علی اشرف رشیدی، مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمینی استان کرمانشاه، امروز(22 تیر) در جمع مسئولان ستادی و فرهنگی زندان ها، مقوله تربیت و پرورش استعدادهای افراد جامعه را لازمه رشد و شکوفایی هر کشور دانست و گفت: امور آموزشی و تربیتی نیازمند تلاش، کوشش، پشتکار، دانش و همچنین برخورداری از ابزار و امکانات و برنامه ریزی دقیق و جامع است، لذا در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، توجه به آموزش و پرورش و افزایش سطح کیفی برنامه های درسی و آموزشی مورد تاکید است.

 

وی افزود: آموزش نیازمند هماهنگی همه ارکان جامعه و نیز تلاش و کوشش جمعی وصرف وقت و هزینه است.

 

رشیدی، در ادامه تصریح کرد: مکتب اسلام، شکل گیری شخصیت کودک را مرهون مراقبت پدر و مادر و تربیت و پرورش صحیح می داند و برای تمام دوران عمر افراد، دستورات خاص و مقررات ویژه ای دارد به همین جهت دوران کودکی از اهمیت زیادی برخوردار و مجامع علمی نیز بر نقش و اهمیت تربیت در سنین کودکی تاکید ویژه دارند.

 

وی افزود: اساسا تربیت در دوره های کودکی و نوجوانی بسیار حائز اهمیت است و اگر آموزش در این مراحل به نحو مطلوب ارائه نشود و زمینه های بروز ناهنجاری وکج رفتاری نیز در جامعه وجود داشته باشد امکان سوق به سمت بزهکاری بیشتر می شود در این صورت تلاش برای احیای شخصیت و توانمند سازی آنان بسیار دشوار است.

 

مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، در ادامه گفت: اغلب مددجویان به دلیل شرایط خانوادگی، تحصیلی، فقر مادی و فرهنگی، دوستان ناباب، اعتیاد، طلاق و سایر عوامل مستعد ساز بزه، ناخواسته در معرض آسیب های اجتماعی قرار گرفته اند و در نتیجه به جهت برخی محرومیت ها بعضا درکانون ناهنجاری ها رشد کرده وعملا مشکلات را تجربه کرده اند.

 

رشیدی، با اشاره به تاکید ویژه رییس سازمان زندان های کشور، مبنی بر اینکه کار اداری را به کار جهادی تبدیل کنید، افزود: تراکم بالای جمعیت و بالتبع کاهش سرانه، کمبود اعتبارات و نیروی انسانی از دغدغه های نظام زندانبانی کشور است، اما به هیچ عنوان نافی وظیفه سنگینی که بر دوش ماست، نخواهد بود.

 

وی عملکرد کانون های اصلاح و تربیت را در ارتقای آگاهی، خودشناسی و خودباوری نوجوانان بسیارحائز اهمیت دانست و تصریح کرد: عملکرد مثبت کانون های اصلاح و تربیت می تواند در ایجاد بستر مناسب بازگشت بزهکاران به جامعه و کاهش آمار کیفری زندان ها موثر باشد زیرا در صورت عدم توجه به این دسته از بزهکاران و عدم پذیرش آنان از سوی جامعه، نوجوانان بزهکار فعلی، زندانیان آینده هستند.

 

این مقام مسئول، تلاش، کوشش و مجاهدت در راستای حفظ نظم، امنیت و اقتدار زندان ها را زمینه ساز تحقق برنامه های اصلاحی و تربیتی دانست و تاکید کرد: در رویکرد نوین زندانبانی اسلامی آموزش و ارتقای توانمندی مددجویان یک امر ضروری و از اولویت برنامه های پیش بینی شده است و باید با بسیج همه امکانات زمینه بهره مندی تمام مددجویان از آموزش های مختلف فراهم شده و اهتمام لازم در راستای تغییر نگرش و بازگشت آنان به جامعه صورت گیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 51844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha