حکم ظهور و اشراق نور امام عصر(ع) در دست خداوند

خبرگزاری شبستان: برای غیبت کبری امام عصر(ع) وقت و انتهای معینی نیست، بلکه فرمان، حکم ظهور و اشراق نور آن حضرت به دست خداوند است. به طوری که امام باقر(ع) فرمود: کسانی که وقت آن را تعیین می کنند، دروغ گفتند. دروغ گفتند. دروغ گفتند.

برگزاری شبستان: "مکیال المکارم فى فوائد الدعاء للقائم" یکى از کتاب هاى ارزشمند شیعه، نوشته آیت‏ اللّه‏ سیدمحمدتقى موسوى اصفهانى(1348 ـ 1301ق) است که به قصد اداء حق حضرت بقیة‏اللّه(عج) که حقش بر گردن ما افزون‏تر از همه مردم است، احسانش بیشتر و بهتر از همه شامل حال خلق مى‏ شود و نعمت ها و منت ها بر ما دارد، به رشته تحریر درآمده است.

اصل کتاب به زبان عربى است و مؤلف در مقدمه مى‏ نویسد: "چون ما نمی ‏توانیم حقوق آن حضرت(عج) را ادا نماییم و شکر وجود و فیوضاتش را آن طور که شایسته است، بجا آوریم بر ما واجب است آن مقدار از اداى حقوق آن حضرت را که از دستمان ساخته است، انجام دهیم. . . بهترین امور در زمان غیبت آن حضرت(عج)، انتظار فرج آن بزرگوار و دعا براى تعجیل فرج او و اهتمام به آنچه مایه خشنودى آن جناب و مقرب شدن در آستان اوست، می ‏باشد."

 

غیبت آن حضرت

این غیبت از دیدگان به حکم پروردگار واقع شده و پیامبر اکرم و ائمه اطهار از وقوع این غیبت خبر داده اند.

برای غیبت کبری که ابتدای آن وفات سمری است. وقت و انتهای معینی نیست، بلکه فرمان و حکم ظهور و اشراق نور آن حضرت عجل الله به دست خداوند است. به طوری که در بحار از غیبت شیخ طوسی نقل شده از امام باقر(ع) پرسیدم: آیا برای این امر وقتی است؟ فرمود: کسانی که وقت آن را تعیین می کنند دروغ گفتند، دروغ گفتند، دروغ گفتند.

و در حدیث محمد بن حنفیه است که وقتی از امام علی(ع) سوال کرد: آیا برای آن (دولت مهدی) وقتی است؟ فرمود: خیر زیرا که علم خداوند بر علم وقت گذاران غالب است، خداوند به موسی وعده سی شب میقات را داد. بعد ده شب افزوده شد. نه موسی آن ده شب را می دانست و نه بنی اسرائیل دانستند و چون وقت (سی شب) گذشت بنی اسرائیل گفتند: موسی ما را فریب داده، لذا گوساله پرست شدند.

ولی زمانی که فقر و نیازمندی در میان مردم زیاد شد و یکدیگر را قبول نداشتند و انکار کردند. در آن هنگام هر صبح و شام در انتظار امر الهی بوده باشید.

و از ابوبصیر از حضرت امام صادق(ع) روایت کرده که گفت: به آن حضرت عرض کردم: فدایت شوم خروج قائم چه وقت است؟ فرمود: ای ابومحمد ما خاندانی هستیم که وقت تعیین نمی کنیم و به تحقیق که پیامبر اسلام فرموده: وقت گذاران دروغ می گویند.

ای ابامحمد پیش از این امر پنج علامت است: اولین شان ندا در ماه رمضان، خروج سفیانی، خروج خراسانی، کشته شدن نفس زکیه و فرو رفتگی زمین در بیدا.

و در توقیع شریفی که در محار مروی است آمده: و اما رسیدن فرج موکول به خداست و کسانی که وقت تعیین کنند دروغ می گویند.

کد خبر 517774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha