به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز (4 بهمن) در جلسه طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) کردستان در سنندج، گفت: در طول چندین سال گذشته همواره یکی از خواستههای جامعه علمی استان به رسمیت شناختن ظرفیتها و قابلیت های تخصصی موجود در استان بوده است که طرح تکاپو در همین راستا اجرا میشود.
وی عنوان کرد: در اجرای این طرح که قرار است منجر به دستاوردهای فراگیری هم چون ایجاد اشتغال پایدار شود نمیتوان تک سازمانی کار کرد و در این زمینه نیازمند هماهنگی بین دستگاه ها و فعالان استانی است.
وی اظهارداشت:ICT و IT یکی از رستههایی است که زمینه مشارکت و فعالیت بخش خصوصی و پژوهشگران را فراهم می کند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه توسعه هر صنعتی مستلزم فراهم کردن خدمات زیرساختی و نهادی است، ادامه داد: براساس بررسی های انجام شده به ازای هر واحد اشتغال در حوزه آی.تی و آی.سی.تی 9 واحد اشتغال در سایر حوزهها ایجاد میشود.
منصوری بیان کرد: بر اساس محاسبات بین المللی به ازای 20 درصد افزایش پهنای باند اینترنت 800 هزار اشتغال در کشور انتظار میرفت که ایجاد شود.
وی افزود: زیرساخت فراهم شد ولی به دلیل وجود یک سری موانع در کسب و کار برآورد مذکور در کشور ما حاصل نشد.
وی با بیان اینکه آیتی یکی از حوزه های اصلی دارای مزیت در کردستان است، خاطرنشان کرد: تقویت حوزه آیتی در کردستان ظرفیتهای جدیدی در سایر بخشها هم چون کشاورزی، گردشگری و حمل و نقل ایجاد می کند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اذعان کرد: قرار نیست در کردستان تنها در یک بخش کارشود بنابراین 20 درصد رسته فعالیت هایی که 80 درصد اشتغال استان را تشکیل میدهند شناسایی شدند که باید توسعه پیدا کنند.
نظر شما