«سیوف الدین» دعای اجابت شده یک مادر/وصیت نامه ای که امام(ره) آن را تحسین کرد

خبرگزاری شبستان: بی بی جلیله نگاهش افتاد به کعبه، خیلی دعا کرد؛ یکی از دعاهایشان این بود که خدا به او پسر بدهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان که حمایت از چاپ دو مجموعه «سیوف الدین» و «لقمه حلال» پیرامون زندگی چند تن از شهدای استان را طی یکسال اخیر را انجام داده است؛ نسخه ای از هر یک جهت معرفی هرچه بیشتر به دفتر نمایندگی خبرگزاری شبستان در استان ارسال کرده است.

 

کتاب سیوف الدین، نوشته صدیقه انجم شعاع، حاوی مطالبی راجع به زندگینامه و خاطرات چهار شهید والا مقام «محمد حسین، محمدحسن، محمد عباس سیف الدینی» و خواهر زاده شهیدان «محسن برهانی» توسط نشر گرا و در یک هزار نسخه چاپ شده است.

 

شهید محمد حسن متولد 1341در عملیات حصر آبادان مرداد1360به آرزوی دیرین خود که همان شهادت بود نائل آمد. معلم شهید محمد حسین سیف الدینی متولد 1342 در عملیات والفجر 8 مجروح شیمیایی و در مرداد1367 بر اثر جراحات ناشی از مجروحیت به شهادت رسید. شهید طلبه محمد عباس سیف الدینی متولد1344 در بهار 1363، جبهه طلائیه دعوت حق را لبیک گفت و به کاروان شهدا پیوست. دانش آموز شهید محسن برهانی متولد1348در عملیات کربلای 4 دی ماه1365 آسمانی شد و پیکر پاکش پس از 10 سال مفقودی به زادگاهش بازگشت.

 

در بخشی از این کتاب آمده است: بی بی جلیله نگاهش افتاد به کعبه، خیلی دعا کرد؛ یکی از دعاهایشان این بود که خدا به او پسر بدهد. فرزند داشت، دختر؛ پسر نداشتند. فرشته هایی که مأمور بودند دعای بنده های خوب خدا را برسانند به عرش، دعای مادر را تا پیشگاه خدا بالا بردند؛ دعایی که خیلی زود مستجاب شد.

 

بعد از آن سفر مکه خدا سه پسر به بی بی جلیله داد و حاج زین العابدین عطا کرد. اسم های آنان را گذاشتند: محمدحسن، محمدحسین و محمدعباس. مادر، پسرهای خوب می خواست: سر به راه، اهل دین و قرآن. پسرها خیلی خوب بودند، خیلی خوب بزرگ شدند، آن قدر خوب که هر سه شهید شدند.

 

در بخشی از این کتاب خاطره ای از بتول سیف الدینی، خواهر شهیدان و مادر شهید برهانی در مورد پسرش آمده است: از جبهه برگشته بود، یک روز متفکر دیدمش. پرسیدم چی شده؟ گفت به خوابی که دیشب دیده ام فکر می کنم؛ پرسیدم چه خوابی؟ گفت: خواب دیدم صحرای محشر به پا شده و اکثر کردم ناراحت و گرفتار اعمال خود هستند، فقط یک دسته خوشحال بودند و نگرانی نداشتند؛ درباره شان سئوال کردم گفتند اینها افردی هستند که به نماز شب اهمیت می دادند. محسن خودش به نماز شب اهمیت می داد.

 

گفتنی است، پدر شهيد برهاني هم در دیدار سردار نقدی با این خانواده گفته است: همرزمان محسن مي گفتند كه اكثر شب ها وي را در حال شستن لباس هاي گلي ديگران و واكس زدن كفش هايشان مي ديدند و بعد او با خستگي فراوان، خواندن نماز شب را به خوابيدن ترجيح مي داد. همرزمان محسن، او را مخلص ترين فرد معرفي مي كردند.

 

وصيت نامه فرزندم را تقديم خانواده حضرت امام(ره) كردم كه بعد ها از فرزند امام كه به منزل ما آمدند شنيديم كه گفتند: "حضرت امام (ره) فرمودند: همه وصيت نامه ها عزيزند اما اين وصيت نامه چيز ديگري است."

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در سفر پرخیر و برکتی که سال 84به کرمان داشتند با خانواده این شهیدان دیدار کردند.

کد خبر 517255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha