واریز شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد از ۱۵ بهمن

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی کمیته امداد کشور از واریز شهریه دانشجویان تحت حمایت این نهاد از ۱۵ بهمن ماه سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت های اعتباری، ۵۰ تا ۷۰ درصد شهریه متناسب با رشته و مقطع تحصیلی به دانشجویان تحت حمایت پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، اکبر میرشکار در نشست خبری در با اشاره به بهره مندی 333 هزار دانش آموز و 93 هزار دانشجو و طلبه خانواده های تحت پوشش از خدمات کمیته امداد، عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه های دولتی ماهیانه بین 500 هزار ریال تا یک میلیون ریال کمک هزینه دریافت می کنند.

 

50 تا 70 درصد شهریه دانشجویان تحت حمایت پرداخت می شود

 

وی افزود: کمیته امداد 50 تا 70 درصد شهریه دانشجویان دانشگاه های آزاد، پیام نور، شبانه و ... را متناسب با رشته و مقطع تحصیلی آنها پرداخت می کند.

 

میرشکار با اعلام اینکه شهریه ترم دوم دانشجویان خانواده های تحت پوشش از 15 بهمن ماه سال جاری پرداخت می شود، اظهار کرد: 250 میلیارد ریال در این حوزه پرداخت می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در 9 ماهه امسال 350 میلیارد ریال کمک هزینه شهریه و کمک هزینه تحصیلی به 72 هزار دانشجو و 27 هزار دانش آموز تحت حمایت پرداخت شده است.

 

پرداخت شهریه کامل به دانشجویان نیازمند اعتباری 120 میلیارد تومانی است

 

میرشکار تصریح کرد: برای پرداخت شهریه کامل به دانشجویان تحت حمایت سالانه 120 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، این در حالی است که مجموع اعتبارات دولتی اختصاص یافته به کمیته امداد 50 میلیارد توام است.

 

شناسایی 2 هزار و 773 نخبه از بین دانشجویان و دانش آموزان تحت حمایت

 

وی  افزود: در سال 94 تعداد 2 هزار و 773 نفر نخبه و استعداد برتر از بین دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش شناسایی و به ازای هر نفر 10 میلیون ریال خدمات ویژه ارائه شده است.

 

میرشکار اضافه کرد: شش هزار و 700 دانش آموز ساکن در مناطق روستایی نیز در 95 خوابگاه شبانه روزی مستقر و از برنامه های فرهنگی برخوردار شدند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در طول سال 150 هزار نفر از مددجویان و اعضای خانواده های آنان از خدمات اردویی کمیته امداد بهره مند می شوند، گفت: از این تعداد 100 هزار نفر به کمک خیرین به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام می شوند.

 

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) به طرح «شوق زیارت» این نهاد اشاره کرد و افزود: در قالب این طرح، مددجویانی که تاکنون به زیارت حرم مطهر علی بن موسی الرضا(علیه السلام) مشرف نشدند با مشارکت خیرین به این سفر معنوی مشرف می شوند.

 

وی با اشاره به اینکه از استان هرمزگان از ابتدای امسال تا کنون 736 نفر در قالب این طرح به مشهد اعزام شده اند و تا پایان سال نیز 400 نفر دیگر نیز اعزام خواهند شد، از مردم خیر و نیک اندیش خواست به اندازه وسع خود در این طرح مشارکت کنند.

 

اعزام یکهزار نفر از مددجویان تا پایان سال به عتبات عالیات

 

میرشکار ادامه داد: از شهریور ماه سال جاری تا کنون چهار هزار نفر از خانواده های تحت پوشش به عتبات عالیات اعزام شده اند و تا پایان سال نیز یکهزار نفر دیگر به سفر زیارتی کربلا و نجف اعزام می شوند که سهم هرمزگان در هر نوبت 43 نفر است.

 

وی با ابراز اینکه در طول سال 210 هزار نفر از 114 مرکز فرهنگی تربیتی کمیته امداد بهره مند می شوند، خاطرنشان کرد: هر عضو کانون در هر ترم 150 ساعت آموزش هدفمند در زمینه های اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، فنی و حرفه ای را فرا می گیرد.

 

میرشکار اضافه کرد: در 9 ماهه امسال 660 نفر بیسواد تحت حمایت کمیته امداد با همکاری نهضت سواد آموزی از نعمت سواد بهره مند شدند.

 

وی همچنین به خدمات ارائه شده در بخش مشاوره ای اشاره کرد و گفت: در سال جاری 500 هزار نفر از اعضای خانواده های تحت پوشش از خدمات مشاوره فردی و گروهی و راهنمایی فردی و گروهی این نهاد استفاده کردند.

 

۱۰ درصد ازدواج های کشور در مجموعه کمیته امداد صورت می گیرد

 

معاون امور فرهنگی کمیته امداد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 10 درصد از ازدواج کشور در مجموعه کمیته امداد صورت می گیرد، گفت: در سال، 100 هزار کمک هزینه ازدواج به زوج های جوان خانواده های تحت پوشش و نیازمند پرداخت می شود.

 

وی افزود: هر ساله 10 درصد از مددجویان از طریق اشتغالزایی، فارغ التحصیلی، ازدواج، معافیت از خدمت نظام وظیفه و ... از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می شود.

 

میرشکار در ادامه با اشاره به رویکردهای جدید معاونت فرهنگی کمیته امداد، عنوان کرد: عملیاتی کردن پیوست فرهنگی برای همه خدمات کمیته امداد، اولویت بندی خدمات فرهنگی و تقویت خدمات اثرگذار که هزینه کمتری برای خانواده ها به دنبال داشته باشد و توسعه ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار و همچنین جوانان از جمله این رویکردهاست.

 

وی، تعمیق باورهای دینی خانواده ها با هدف توانمندسازی فکری و فرهنگی، بومی سازی شیوه و محتوای مباحث آموزشی و بهره مندی از ظرفیت علما و روحانیون اندیشمند در حوزه فرهنگ را از دیگر رویکردهای این نهاد برشمرد.

 

 

 

 

کد خبر 516597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha