به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیش از ۲۰ درصد پژوهشهای ثبتشده در پایگاه استنادی آی.اس.آی در ۲۵ سال گذشته متعلق به حوزه علوم انسانی و اجتماعی است که سهم علوم انسانی و هنر به تنهایی حدود هشت درصد از کل اطلاعات نمایه شده در این پایگاه است.
بر این اساس بررسی معتبرترین مجلات علمی پژوهشی و ترویجی نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نشان میدهد که نزدیک به ۱۴درصد پژوهشهای علوم انسانی کشور در دانشگاه تهران انجام میشوند.
پس از آن دانشگاههای علامه طباطبایی، اصفهان، تربیت مدرس، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، شیراز و خوارزمی قرار دارند.
همچنین ۲۴ درصد استنادهایی که به حوزه علوم انسانی کشور صورت گرفته متعلق به علوم انسانی دانشگاه تهران است و دانشگاه علامه طباطبایی، تربیت مدرس و دانشگاه اصفهان در رتبههای بعدی قرارگرفتهاند.
بعد از آن دانشگاههای شهید بهشتی، شیراز، فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز، خوارزمی و مازندران به ترتیب بیشترین میزان استنادها در این حوزه را دریافت کردهاند.
بر اساس دادههای این مرکز بررسی متوسط تعداد استناد به ازای هر مقاله در حوزه علوم انسانی نشان میدهد که مؤثرترین پژوهشهای علوم انسانی توسط پژوهشگران دانشگاه شیراز صورت میپذیرد و دانشگاه تهران و دانشگاه شهید چمران اهواز در جایگاه دوم و سوم کشور قرار دارند و دانشگاه شهید چمران اهواز از وضعیتی مشابه دانشگاه تهران برخوردار است.
نظر شما