سهیلا شیخی، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج، گفت: هیأت داوران پس از بررسی آثار 316 قصهگوی برگزیده استانی، اسامی راهیافتگان در دو بخش رقابتی و غیررقابتی را معرفی کردند.
وی افزود: پرشنگ سنگين آبادي مربي هنري مراكز فرهنگي هنري كانون پرورش كودكان و نوجوانان شهرستان قروه و سريش آباد جز راه یافتگان در مرحله رقابتی این جشنواره بود.
این مقام مسئول اظهار داشت: این مربی کانون قصه اش باعنوان اين ور دنيا آن ور دنیا به جشنواره بین المللی قصه گوی راه پیدا کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان کردستان افزود: این مربی فعال از اسامی راه یافتگان به مرحله پایانی هجدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت قصه گویی توسط مربیان کانون اذعان کرد: قصه گویی نقش اساسی در معرفی توانایی و تلاش مربیان کانون دارد که این تلاش نیز به نوعی گام نهادن در جهت اعتلای فرهنگ و هنر این مرز و بوم است.
شیخی افزود: آموزش پیامهای اخلاقی قصهها به کودکان، کشف استعدادها و فراهم کردن شرایط برای بهرهمندی از آنها و زنده نگه داشتن باورهای دینی و محلی از جمله مزیت های قصه است زیرا قصه گفتن در نهایت برای خوابیدن نیست بلکه برای بیدار شدن است.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان کردستان در پایان خاطرنشان کرد: قصهگویی از دیرباز در کشور ما دارای اهداف آشکار و پنهان بوده که علاوه بر سرگرمی با ثبت رویدادهای تاریخی پیامهاو اندرزهای اخلاقی گذشتگان را به نسل جدید منتقل می کند.
گفتنی است، هجدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی از 27 تا 30 بهمن سال جاری با حضور قصهگویان ایرانی و خارجی در مرکز آفرینشهای فرهنگیهنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود.
نظر شما