آموزش دینی، تربیت دینی نیست/برای رسیدن به تربیت دینی باید از دریچه عمل وارد شد

خبرگزاری شبستان: کارشناس خانواده با بیان اینکه آموزش دینی، تربیت دینی نیست گفت: منظور از تربیت دینی ارتباط با روح و قلب فرزند و آموزش عملی تعالیم دینی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، صبح امروز(26 دی) ادامه سلسله نشست های خانواده و تربیت فرزند در مدرسه علمیه خواهران اهل البیت(ع) ملک شهر با عنوان باید و نباید های تربیت فرزند همراه با پرسش و پاسخ با سخنرانی حجت الاسلام علی صغیرا و با حضور طلاب برگزار شد.

 

حجت الاسلام صغیرا با تاکید بر اینکه نصیحت کردن، تربیت کردن نیست گفت: آموزش دینی نیز تربیت دینی نیست.

 

وی با اشاره به اینکه عادت دادن، ایجاد اخلاق درونی شده نیست اظهار داشت: پاسخ دادن، قانع کردن و الگو دادن، الگو پذیری نیست.

 

کارشناس خانواده با بیان اینکه تربیت کردن، وابسته کردن به خود و تسلیم کردن نیست،  تصریح کرد: منظور از تربیت دینی یعنی ارتباط با روح و قلب فرزند، یعنی تعالیم دینی را عملی آموزش دادن، اینکه بچه ببیند که پدر و مادر تعالیم دینی را رعایت می کنند و انجام می دهند.

 

وی با بیان اینکه در تربیت تلخی وجود دارد، ولی در آموزش تلخی وجود ندارد بلکه سختی وجود دارد افزود: همه علل تربیت به پدر و مادر بر نمی گردد، برای نمونه به حضرت نوح(ع) و آدم(ع) که خود پیامبر خدا بودند، ولی فرزندشان ناخلف شده بود.

 

حجت الاسلام صغیرا در ادامه گفت: والدین باید اراده فرزند را تقویت کنند و همچنین نباید تصور کرد با علم و اراده خود می توانیم به طور کامل فرزند خود را تربیت کنیم،  بلکه باید بر خدا توکل کرد.

 

وی در ادامه برخی بایدهای تربیت فرزندرا وفای به عهد داشتن، صفات بد روی بچه نگذاشتن،استفاده نکردن از کلماتی که بار منفی دارد و خوب گوش دادن دانست.

 

کد خبر 515469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha