کشاورزی جزو پاک‌ترین و حلال‌ترین مشاغل است/پرداخت زکات فقر درجامعه را کاهش می دهد

خبرگزاری شبستان:مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی کردستان با بیان اینکه کشاورزی جزو پاک‌ترین و حلال‌ترین مشاغل است، بر پرداخت زکات توسط کشاورزان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام علی دوستی نژاد امروز(23 دی)  در سی‌امین دوره انتخاب و معرفی نمونه‌های بخش کشاورزی استان که در مجتمع امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد سنندج برگزار شد، گفت: از نظر دین مبین اسلام کشاورزی و باغداری جزو پاک ترین و حلال ترین مشاغل است .

وی عنوان کرد: تمامی پیامبران الهی هم به جز حضرت ادریس که خیاط بود، مابقی به شغل مقدس کشاورزی مشغول بودند و این نشان از توجه ویژه پروردگار به این شغل است.

وی اظهارداشت: حضرت علی(ع) فرومدند هر انسان ساکن در سرزمینی که دارای آب و خاک باشد ولی فقیر باشد از رحمت الهی به دور است.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی کردستان بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در راستای مسائل اقتصادی تاکیدات فراوانی کردند به گونه ای که بخش عمده ای از سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از طرف ایشان در ارتباط با بخش کشاورزی است.

حجت الاسلام دوستی نژاد با اشاره به اینکه وظیفه تمامی ما تلاش در راستای تولید مورد نیاز کشور است، بیان کرد: مسئولان ما باید بررسی کنند چه نوع محصولی مورد نیاز بیشتر کشوراست تا سطح کست چنین محصولی افزایش پیدا کند.

وی بر تولید محصول سالم تاکید و عنوان کرد: تولید محصولاتی که برای سلامتی انسان مضر باشد عملی حرام محسوب می شود بنابراین فعالان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی باید توجه ویژه ای به تولید محصول سالم داشته باشند.

وی برپرداخت زکات توسط کشاورزان تاکید کرد و گفت: زکات یکی از فرائض واجب در دین مبین اسلام است که موجب کاهش فقر در جامعه می شود و خوشبختانه کشاورزان استان کردستان در رابطه با ادای این فریضه همواره کوشا بودند و این عمل آنها قابل تقدیر است.

کد خبر 515167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha