تربیت کارآفرینان برتر با ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت/۴.۸  میلیون نفر دانشجو در کشور داریم

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، گفت: اساتید دانشگاه های ما رغبت چندانی به گرفتن طرح های پژوهشی نداشته و ۲۰ درصد آنها اقدام به این کار می کنند و این در حالی است که این رقم باید به ۷۰ درصد برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، پیش از ظهر امروز(23 دی) در نشست معاونان پژوهشی دانشگاه های منطقه پنج کشور که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: طبق سیاست کلان از سوی مقام معظم رهبری، دانشگاه های کشور در مرحله ورود به چرخه پژوهش و تولید ثروت هستند.

 

وی، با بیان اینکه دانشگاه ها باید به سمت پژوهش و فناوری سوق داده شوند، افزود: با ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه می توان کارآفرینان برتری را در سطح کشور تربیت کرد.

 

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، گفت: در حال حاضر و در کشور ما فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از اتمام تحصیل خود بیکار هستند و این در حالی است که در کشور های دیگر فارغ التحصیلان دانشگاهی آسانتر جذب بازار کار می شوند.

 

احمدی، بر ارتباط بین مراکز رشد و فناوری و استفاده از ظرفیت های آنان در تربیت نیروهای متخصص و ماهر تأکید کرد و اذعان داشت: در کشور حدودأ 4.8 میلیون نفر دانشجو داریم که چهار میلیون نفر در مقطع کارشناسی هستند و باید به بخض پژوهش در این مقطع بسیار توجه کرد.

 

به گفته این مقام مسئول، در جهان امروز پژوهش محوری مأموریت اصلی دانشگاه ها بوده و ارتباط بین صنعت و دانشگاه می تواند در تحقق هر چه بهتر این امر بسیار مؤثر باشد.

 

وی، اضافه کرد: اساتید دانشگاه های ما رغبت چندانی به گرفتن طرح های پژوهشی نداشته و 20 درصد آنها اقدام به این کار می کنند و این در حالی است که این رقم باید به 70 درصد برسد.

 

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید برداشته شده است، گفت: دانشگاه های می توانند از این فرصت برای موضوعات پژوهشی استفاده کنند.

 

کد خبر 515062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha