به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان آذربایجان شرقی، داود خدایی، مسئول دفتر مطالعات و فرهنگ پایداری حوزه هنری استان آذربایجان شرقی، در نشستی که با حضور اعضای کارگاه تاریخ شفاهی برگزار شد، گفت: پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس با بیان خاطراتشان برای این نویسندگان، بازنویسی و بازگویی ناگفته ها و ناشنیده های رزمندگان و دلاورمردان ایران اسلامی را امکانپذیر می کنند.
وی ادامه داد: حوزه هنری استان به ویژه دفتر مطالعات و فرهنگ پایداری در حوزه فعالیت های خود، پرداختن به مقوله تاریخ شفاهی را یکی از دغدغه های خود می داند و به دنبال این است که آموزش دهد تاریخ شفاهی از زمان آغاز کار خود با مصاحبه تا چاپ چه مسیری را سپری می کند.
خدایی افزود: برگزاری سلسله نشست های تاریخ شفاهی منجر به این می شود که نتیجه کار بهتر شود، کتاب هایی که از این مسیر بیرون می آید، کمتر دچار مشکل کیفی خواهند بود.
وی خاطر نشان کرد: بعد از مصاحبه در تاریخ شفاهی، تدوین و بازنویسی اولیه آثار پیش می آید، یعنی هنرجویان زمانی که متن مصاحبه را پیاده کردند اجازه دارند دخل و تصرف در متن داشته باشند یا چیزی را اضافه یا کم کنند.
خدایی در پایان درباره استقبال شرکت کنندگان از سلسله نشست های تاریخ شفاهی عنوان کرد: اکثر شرکت کنندگان این دوره آموزشی دارای تحصیلات عالی می باشند و با علاقه تمام در این نشست ها حضور دارند.
نظر شما