شهداد عبداللهی، معاون آموزش اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت: کیفیت آموزش در مدارس مولفه ای جدی و مهم است که نباید کم اهمیت تلقی شود چراکه آثار زیانباری در تربیت نیروهای متخصص آینده کشور دارد.
وی با اشاره به طرح رتبه بندی مدارس و مزایا و معایب این طرح، افزود: واقعیت این است که مدارس کشور تحت 27 عنوان دسته بندی شده اند که رقم عجیبی بوده و در کیفیت بخشی به مدارس عادی و دولتی آسیب وارد کرده است به طوری که این تفکر را در جامعه القا داده که مدارس تیزهوش و نمونه دولتی از مدارس دولتی متفاوت است.
عبداللهی با اعلام اینکه این رتبه بندی خود به خود کیفیت مدارس عادی و دولتی را پایین آورده است، ادامه داد: طی جلسه هایی که با مدیران مدارس داشته ایم بر رعایت عدالت آموزشی در مدارس تاکید کرده و از آنها خواسته ایم تا کیفیت آموزش دروس را ارتقا دهند.
معاون آموزش اداره کل آموزش و پرورش استان با اذعان به اینکه آمار مدارس تیزهوشان در استان اردبیل به طور چشمگیری افزایش یافته است، تصریح کرد: طبق نظر روان شناسان آمار دانش آموز تیزهوش با تعداد مدارس تیزهوشان استان هیچ سنخیتی ندارد.
این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: تنها دلیلی که برای رشد آمار مدارس تیزهوشان استان می توان بیان کرد این است که والدین فرزندشان را به گونه ای تحت فشار قبولی در مدارس تیزهوشان قرار داده اند که شیطنت ها، اخلاق و رفتارهای کودکانه از ذهن کودک پاک شده است.
عبداللهی در پایان سخنان خود با تاکید بر این نکته که مدیران مدارس باید برنامه محور عمل کرده و در ارتقای کیفیت آموزشی موثر واقع شوند، یادآور شد: آموزش و تربیت نیروهای آینده کشور امری نیست که بتوان از کنار آن به سادگی گذشت و باید جدی و مهم تلقی شود.
نظر شما