آموزش و پرورش باید با جامعه پیوند پیدا کند

خبرگزاری شبستان:مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در اولین گردهمایی فرهنگیان عضو شوراهای اسلامی شهرهای استان گفت:آموزش و پرورش باید با جامعه پیوند پیدا کند.

به گزارش خبرگزارش شبستان از مشهد، سید جواد حسینی مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی امروز(۲۰دی)در اولین گردهمایی فرهنگیان عضو شوراهای اسلامی شهرهای استان خراسان که در پژوهشکده عباس زادگان مشهد برگزار شد گفت:باید این جلسات را به کارگاههای عملکردی تبدیل کنیم و به یک راهبرد اجرایی برای عمل به آن برسیم.

 

وی از بین ۲۰۰۰ عنوان شغل معلمی را دارای بیشترین اعتماد بین مردم دانست و تصریح کرد:هرگاه معلمان خود را در معرض رای مردم قرار داده اند بیشتر از هر قشری مورد اعتماد بوده اند و گواه این ادعا وجود ۸۴۳ نفر از اعضاء شوراهای شهر و روستا هستنند که آنها را معلمین تشکیل می دهند.

 

حسینی جایگاه معلمین را بسیار بالا توصیف کرد و افزود:روند اعتماد به معلمین سیر سعودی دارد چون تعلیم و تربیت مقدس است اما باید در نوع نگاه خودمان تجدید نظر کنیم و معلمین را بیشتر تکریم کنیم.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد:پس از ۱۰ سال تلاش که سند تحول بنیادین به تصویب رسید امکان و فرصت جدیدی را فراهم ساخت که ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش را بالاتر ببریم زیرا استراتژی آموزش و پرورش ارتقاء کیفیت بر مبنای سند تحول بنیادین است که راهکارهای عملی دیده شده در این سند برای ارتقاء کیفیت ۱۳۱ راهکار می باشد که ۱۸ راهکار مبنی بر توسعه آموزش و پرورش از درون و برون است.

 

وی با بیان اینکه وزیر محترم ۱۰۰۰ مشکل را در آموزش و پرورش شناسایی نموده و آن را به سیاستی پنج گانه تبدیل کرده ادامه داد:در کشور ما در پرداختن به اهمیت موضوع مشکلی نداریم بلکه اساس مشکل در مشارکت است که بر مبنای این اصل منشور مشارکت در آموزش و پرورش تدوین گردید.

 

حسینی سه اصل مهم منشور مشارکت را ایجاد درک عمیق مفهوم مشارکت،مشارکت با مردم نه برای مردم و نهادمند کردن عنوان کرد و گفت:از ۲۱۸ راهکار مشارکتی که در کل آموزش و پرورش در حال عملی شدن است ۳۲ راهکار برای دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی در نظر گرفته شده است ضمن اینکه ۳۲ هزار کارگروه تخصصی نیز برای مشارکت اولیاء پیرامون آموزش و پرورش به وجود آمده است.

 

وی گفت:تا کنون ۸۰ درصد دستگاههای دولتی و عمومی با آموزش و پرورش تفاهم نامه همکاری امضا نمودند که اولین تفاهم نامه ها با آقای بصیری پور رئیس شورای عالی استانها و حجت الاسلام فرجام مدیر حوزه علمیه خراسان رضوی بوده است.

 

حسینی سهم آموزش و پرورش را از مصوبات فرهنگی شورای شهری استان ۲۳ درصد برشمرد و افزود:باید از ظرفیت های موجود قانونی برای تحقق ارتقاء کیفیت در نظام تعلیم و تربیت استفاده کنیم.

 

وی ادامه داد:بیش از ۱۱ درصد اعتبارات کل کشور متعلق به آموزش و پرورش است که پیشنهاد داده ایم این مقدار به ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت:متاسفانه تنها شهرداری که در کشور ۵ درصد عوارض شوراها را به آموزش و پرورش نمی دهد شهرداری مشهد است.

کد خبر 514175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha