مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه بر ضرورت توجه فعالیت فرهنگی  تاکید کرد

خبرگزاری شبستان:مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: معتقدیم کار فرهنگی در قوه قضائیه به دلیل حساسیت و نوع کار باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و همه مسئولان در هر حوزه ی کاری فعالیت فرهنگی را نیز در برنامه ی خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری استان سمنان، حجت الاسلام سیدعلی تهامی در نشست شورای برنامه ریزی دادگستری سمنان از تشکیل هسته های فرهنگی در رده های مختلف دستگاه قضایی با هدف افزایش فعالیت های فرهنگی قوه قضائیه خبر داد.

 

وی کار فرهنگی را کاری بسیار مهم و موثر عنوان کرد و گفت: در طول تاریخ بشریت خداوند متعال انجام کارهای فرهنگی و تبلیغی مربوط به دین را بر عهده امین ترین، توانمند ترین، قوی ترین و بهترین افراد خود یعنی پیامبران قرار داده است.

 

مشاور معاون فرهنگی قوه قضائیه ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام شده در سطح استان سمنان مدیریت فرهنگی رئیس کل دادگستری را باعث تحول فرهنگی در استان سمنان دانست.

 

تهامی به ارزیابی و سطح بندی دادگستری استان های کشور بر اساس یک برنامه ی واحد و منسجم در سالجاری اشاره کرد و افزود: هدف از این ارزیابی ها ضمن مقایسه فعالیت های فرهنگی، ایجاد رقابت سالم، ایجاد انگیزه و سرعت بخشی در انجام فعالیت های فرهنگی در قوه قضائیه بوده است.

 

رئیس کل دادگستری استان سمنان موضوع فرهنگ را امری مقدس دانست و افزود: وقتی به متون دینی مراجعه می کنیم توجه و اهمیت فرهنگ را در فلسفه خلقت و فلسفه بعثت پیامبران در می یابیم.

 

سیدمحسن مظهری ادامه داد: بر این باوریم تمام فعالیت های سازمانی در هر حوزه ای که باشد نمی تواند و نباید جدا از فرهنگ باشد چرا که فرهنگ یک امر انتزاعی نیست و نمی توان آن را در یک مقوله ی کاری جدای از فعالیت های دیگر نگاه کرد.

 

رئیس شورای قضایی استان سمنان گرایش به کمیته در ارزیابی فعالیت های فرهنگی را بدون توجه به میزان اثرات واقعی این فعالیت ها یک تهدید خواند و گفت: در عرصه فعالیت های فرهنگی بی توجهی به آثار سوء فرهنگی در تصمیم گیری های کلان بخش های مختلف سازمانی نیز باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

مظهری ادامه داد: دستورالعمل ها، برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های یک بخش تخصصی در سازمان باید با پیوست فرهنگی همراه باشد و حوزه های مختلف مانند پشتیبانی و مالی، راهبردی، آمار و فن آوری و دیگر حوزه های تخصصی باید آثار و تبعات مثبت و منفی پیاده سازی تصمیمات و بخشنامه های خود را در سازمان از حیث فرهنگی و اخلاق حرفه ای نیز ملحوظ نظر قرار دهند.

 

سیدمحسن مظهری افزایش مادی گرایی در جامعه را از جمله آسیب هایی دانست که با فاصله گرفتن از سال های اول انقلاب شاهد آن هستیم و افزود: معتقدیم امروز جامعه در مقطع جهاداکبر قرار دارد و دستگاه قضایی به عنوان یک سازمان سالم ساز جامعه خود باید از سلامت کافی برخوردار باشد.

 

مظهری گفت: در ارزیایی های فرهنگی باید بجای توجه به آمار و ارقام واقعیت ها را مورد ارزیابی قرار داد که در این خصوص ، میزان افزایش وجدان کاری، افزایش اعتماد عمومی و بهبود رفتار سازمانی در فضای واقعی به عنوان نمونه می تواند بیانگر میزان تاثیرات فعالیت های فرهنگی صورت گرفته در یک سازمان باشد.

 

وی تاکید کرد : با رفتار صحیح مدیران و گروه های مرجع در جامعه و عمل به اخلاق اسلامی، رفتار کارکنان زیر مجموعه و مردم نیز اصلاح خواهد شد.

 

معاون اداره کل برنامه ریزی و تحقیقات معاونت فرهنگی قوه قضائیه در این نشست با تشریح طرح پیاده سازی مدل تعالی فرهنگی در قوه قضائیه گفت : دادگستری استان ها در پایان سال جاری بر اساس ارزیابی هایی که انجام خواهد شد لوح و جایزه تعالی فرهنگی دریافت خواهند کرد.

 

هادی محمدی افزود: فعالیت های فرهنگی به طور همزمان در چهار سطح دستگاه قضایی، مخاطبان، فرآیند های داخلی و زیرساختها مورد توجه می باشند که در فرآیندهای داخلی جامعیت اهمیت زیادی خواهد داشت.

 

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین محمد قاسم عین الکمالی معاون فرهنگی دادگستری کل استان سمنان گزارشی از فعالیت ها در حوزه های قضایی این استان در زمینه ی فرهنگی ارائه کرد.

 

کد خبر 514128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha