به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، مهندس سید مصطفی آذرکیش در جلسه مديران هنرستان هاي كاردانش شهرستان بندرعباس اظهارداشت: در سال هاي اخير سياست آموزش و پرورش بر كيفيت بخشي به مدارس و توسعه فرهنگ كار وكار آفريني بوده است و خواستگاه اين اهداف در هنرستان ها بايد جستجو كرد.
وي با اشاره به اختصاص 50 درصد از بودجه آموزش و پرورش به هنرستان ها، افزود: وقتي نيمي از بودجه وزارت به هنرستان ها اختصاص مي بايد، نشانگر اهميت و نگاه ويژه به موضوع هنرستان ها در سياست هاي كلان آموزش و پرورش است.
آذركيش، هدايت دانش آموزان به بازار كار و اشتغال زايي را از سياستن هاي هنرستان ها دانست و گفت: مجهز كردن دانش آموزان به مهارت هاي مورد نياز منطقه و توليدي كردن هنرستان ها بايد در اولويت سياست كاري هنرستان ها قرار بگيرد و هنرستان ها بايد سهمي در توليد جامعه داشته باشند.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: آموزش در هنرستان ها بايد متناسب و سنخيت با هرمنطقه و ظرفيت و جغرافيايي آن منطقه داشته باشد تا بتواند به خوبي نياز هاي آن جامعه را برطرف سازد.
آذركيش با اشاره به اینکه ذهنيت دانش آموزان و خانواده ها در مورد هنرستان ها مطلوب نيست، عنوان کرد: بيشر تصور بر اين بود كه دانش آموزان ناموفق تحصيلي بايد در هنرستان ها مشغول به تحصيل باشند ولي با نگاه به كشور هاي توسعه يافته، درخواهیم یافت كه دانش آموزان باهوش و موفق درآن كشورها روانه هنرستان ها مي شوند.
نظر شما