سیدمجتبی طباطبایی، رئیس گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی به خبرنگار شبستان در اراک گفت: این تعداد دانش آموز در 175 مدرسه قرآنی استان در طرح غنی سازی اوقات فراغت تابستان امسال حضور دارند.
وی با بیان اینکه مدارس قرآنی سطح استان در هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، دانشآموزان را زیر پوشش قرار میدهند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این مدارس، آموزشهای قرآن در 120 پایگاه اوقات فراغت آموزش و پرورش نیز ارائه می شود.
رئیس گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: این تعداد دانشآموز 36 ساعت آموزش قرآن را در 18 جلسه و تحت نظر435 مربی فرا می گیرند.
طباطبایی با بیان اینکه فعالیت مدارس قرآن از هفته دوم تیر آغاز شده است، افزود: از مجموع مدارس قرآن 20 مدرسه به صورت تخصصی فعالیت دارند که از این تعداد در شهرهای اراک، ساوه و شازند هر کدام دو مدرسه و در دیگر شهرها هر کدام یک مدرسه فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه از مهر سال گذشته تا اردیبهشت امسال بیش از 40 هزار نفر آموزشهای قرآنی را در سطح یک و دو فرا گرفتند، گفت: فعالیت تخصصی مدارس قرآن نیز با جدیت بیشتری دنبال می شود.
طباطبایی با بیان اینکه پیشبینی می شود مدارس قرآن در سطح استان مرکزی تا پایان سال جاری دو برابر شود، اضافه کرد: در صورت تحقق این مهم تعداد مدارس قرآن استان به 350 مدرسه افزایش می یابد که نقش موثری در ترویج فرهنگ قرآن در سطح جامعه دارد.
وی ادامه داد: با اجرای طرح آموزش عمومی قرآن بیش از 40 هزار نفر از دانشآموزان این استان، آموزشهای روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را فرا گرفتهاند که این امر نقش بسیار مهمی در توسعه و ترویج فرهنگ قرآن در جامعه دارد.
رئیس گروه گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: بر اساس منشور توسعه قرآنی کل کشور، آموزش عمومی قرآن به وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است.
پایان پیام/
نظر شما