محمدصادق محسنیکبیر، مدیر روابط عمومی دار القرآن خانه کارگر هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تربیت اساتید متخصص قرآنی عنوان کرد و گفت : این دوره دارای دو بخش تئوری و کارورزی است که در مجموع در بازه زمانی 200 ساعته برگزار می شود.
وی افزود: توانایی تدریس قرآن به روش اشاره، آموزش مفاهیم قرآن با شعر و نقاشی، آموزش نماز به کودکان پیش از دبستان به روش بازی، نقاشی و سرگرمی، آموزش آیات و احادیث موضوعی و کاربردی به روش سرود، قصه و نقاشی از جمله مهارت هایی است که فارغالتحصیلان این دوره آنها را می آموزند.
محسنی کبیر آموزش کلمهخوانی، تنوین و تشدید، همزه، وقف، آموزش سوره های قرآن کریم به روش کدگذاری همراه با تصاویر و نقاشی را از دیگر توانایی های این مربیان فارغ التحصیل عنوان کرد.
وی با انتقاد از فضاهای موجود در مهدهای کشور خاطر نشان کرد: متأسفانه آنقدر که به ورزش، شعر و موسیقی توجه میشود به آموزههای دینی و قرآنی توجه نمی شود و این زنگ خطری برای آینده کشور است که دلیل به وجود آمدن این مشکل، کمبود و یا عدم وجود مربیان متخصص قرآنی است.
مدیر روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر افزود: مجموعه دارالقرآن خانه کارگر از سال گذشته فعالیتهای مختلفی را در زمینه آمادهسازی مربیان قرآن مهدهای کودک و پیشدبستانی انجام داده و با برگزاری دورهها و کارگاههای تخصصی، بیش از 300 نفر را جهت اشتغال در مهدهای کودک و پیشدبستانی آماده کرده است به گونه ای که در ماه گذشته بیش از 70٪ از افراد فارغالتحصیل این مرکز در مهدهای کودک استان تهران مشغول به فعالیت شده اند.
پایان پیام/
نظر شما