توجه به روستاها به عنوان یک ظرفیت از نظر عقلی و دینی ضروری است

مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی تأکید کرد: توجه به روستاها به عنوان یک ظرفیت از نظر عقلی و دینی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنود، حسین برومند، مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی، امروز (20 تیر) در جلسه کمیته اجتماعی و فرهنگی شورای تحول راهبردی روستا که در سالن شماره 2 استانداری برگزار شد، گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به مناطق محروم و روستایی و سیاست ها و نگاه دولت به این مناطق باید در زمینه های مختلف خصوصاً اجتماعی و فرهنگی به آنان توجه کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: حوزه عمل این کمیته همه استان را شامل می شود که دراین راستا نیاز به اطلاعات دقیق و تطبیقی از روستاها داریم و به همین منظور مقرر شده کمیته ها و شورای شهرستان فعال شوند تا اطلاعات دقیق را به استان منعکس کند.

 

رئیس کمیته اجتماعی و فرهنگی شورای تحول راهبردی روستا اظهار داشت: امیدوارم این جلسات مبنای برای تقویت عنوانهای فرهنگی، دینی و اجتماعی در سطح روستاهای استان باشد.

 

برومند بیان داشت: با تهیه برنامه های مدون این کمیته می تواند ار اعتبارات فرهنگی اختصاص یافته به استان را در سطح روستاها استفاده کند.

 

وی ادامه داد: با توجه به سیاست های کلی نظام در چشم انداز دو ساله ایران اسلامی شهرها و روستاهای ما باید در حوزه های فرهنگی، عمرانی، فنآوری و ... برای کشورهای منطقه الگو باشد.

 

مدیر کل امور اجتماعی استانداری اضافه کرد: نتیجه کارهای ما در حوزه اجتماعی در عنوان هایی مثل عدالت اجتماعی، امنیت اجتماعی، قانون گرایی، تامین اجتماعی و کاهش تبعیض ها و در شاخص فرهنگی توجه به خدا، خداگرایی، امنیت و رشد اخلاقی و احترام به کرامت و حقوق انسان ها باید قابل احساس باشد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: مسائل فرهنگی و اجتماعی در روستاها خیلی مهم است و از ظرافت خاصی برخوردار است باید نگاه خود را نسبت به مسائل فرهنگی عوض کنیم.

 

محمدرضا سوقندی ادامه داد: برنامه ای پنج ساله در قالب برنامه فرهنگی اجتماعی روستاها تدوین شده و کارهایی که انجام می شود مستند سازی شود و از ظرفیت تشکل های مردمی و مساجد در این زمینه استفاده کنیم.

 

وی اضافه کرد: متولیان فرهنگی ما بیشتر بیشتر شهر محور بوده اند و اکثر برنامه های ما برای شهر ها بوده نه شهروندهای ساکن دراستان لذا تلاش شود با توجه به ساختار و مدل و فرهنگ حاکم بر روستاها برنامه ریزی صورت بگیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 51313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha