تحصیل بیش از ۶۰۰ نفر از زندانیان در مقاطع مختلف تحصیلی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل زندان های استان قزوین گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ نفر از زندانیان در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های استان قزوین، حمیدرضا فراست طلب در بازدید و دیدار بامسئولان زندان مرکزی بیان کرد: زندان از جمله مكان هایی است كه به دلیل دوری از خانواده و سلب آزادی فشار و تنش های زیادی را برای محبوسین به همراه دارد.‌

وی ادامه داد: با این وجود كاهش فشارهای روحی و روانی زندانیان مقدمه اجرای هرگونه فعالیت تربیتی در زندان ها است و باید تلاش مضاعفی در برقراری آرامش وایجاد شرایط روحی وروانی مناسب از سوی مسئولان زندان صورت پذیرد.

مدیرکل زندان های استان قزوین اضافه کرد: همه موقعیت‌ های اضطراب آور در زندان ها با تعمق موشكافانه مورد بررسی قرار می گیرد و تلاش می شود با ورود به موقع و تحلیل درست موقعیت ‌های پرفشار دربین زندانیان راه های پیشگیرانه و مقابله صحیح با آنها به اجرا درآید و درغیر این صورت اثربخشی برنامه های بازپرورانه در زندان ها موردسوال خواهد بود.

وی عنوان کرد: درحال حاضر بیش از 600 نفر از زندانیان در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند؛ دوران تحمل حبس جدا از آثار و تبعات منفی خود، فرصت‌های غیرقابل انكاری را نیز برای اصلاح نفوس به خطا رفته به دنبال دارد و شرایط فرهنگی، ورزشی، علمی و تحصیلی در زندان ها فراهم است تا افراد استعدادهای بالقوه خود را در زمینه ‌های مختلفی آزموده و به تغییرات اصلاحی مؤثری دست یابند و این فرصت در زندان ها به عنوان یك نظام برنامه ای از ویژگی های زندانبانی اسلامی است.

فراست طلب تصریح كرد: تلاش برای كاهش تنش های رفتاری در زندانیان، آنها را مصمم به یادگیری و به دست آوردن مهارت ‌های جدید کرده و احساس مؤثر بودن در بین آنها مشهود است.

وی اعلام کرد: بانگاه اجمالی به فعالیت های تربیتی زندان ها، علائم و نشانه ‌های نشاط معنوی نقطه مشترک بسیاری از زندانیان است و كمتر زندانی را دربندها می بینیم كه به دنبال انزوا طلبی و تنهایی باشد، این حركت رو به رشد حاصل،‌ آرامش دهی و فضاسازی تربیتی در زندان هاست و تحت هیچ شرایطی نباید از آن غافل بود.

مدیرکل زندان های استان قزوین بااشاره به اینكه انسان موجودی اجتماع محور است، اظهار کرد: این موضوع ثابت شده است افرادی که روابط اجتماعی قوی دارند و نگرانی ‌‌ها و مشکلات خود را با افراد مطمئن بیان می ‌کنند، مسیر زندگی خود را روشن ‌تر دیده و در عین حال سبك سالم و اجتماع پسندی را هم انتخاب می كنند، این الگوی تربیتی در برنامه های اجتماعات درمان مدار زندان ها توسعه یافته و کمک گرفتن به موقع زندانیان از متخصصان حوزه تربیتی و روان شناسی نگرش‌ های غلط  را در آنها از بین برده و تنش های درونی شان را فروكش ساخته است.

وی خاطر نشان کرد: رشد و تعالی اعتقادات مذهبی تأثیر بسزایی در تغییر تفکر، رفتار و روابط اجتماعی انسان دارد و سلامت روانی افراد را تضمین می ‌کند، اجرای برنامه های مذهبی واعتقادی در زندان ها ثابت کرده که رفتار و كردار محبوسین در دروان تحمل كیفر بسیار بهنجارتر و به دور از هرگونه فشار و تنش به دنبال اصلاح و تغییر است.

فراصت طلب در ادامه بازدید سه ساعته خود از زندان مركزی در دیداری حضوری با زندانیان از نزدیک در جریان درخواست های آنان قرار گرفت و در خصوص رفع مشکلات آنان دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 512643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha