اخبار کوتاه فرهنگی، مذهبی از استان قزوین

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تاکستان گفت: 276 هیئت مذهبی در این شهرستان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمد صادق جان محمدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تاکستان اظهار داشت: از این تعداد 170 هیئت مذهبی ویژه برادران و 106 هیئت مذهبی ویژه خواهران است.

وی اظهار داشت: اداره تبلیغات اسلامی برنامه ها و طرح های مختلفی را در طول سال و به منظور افزایش سطح مدیریتی و جلوگیری از انحرافات و بدعت ها های مجالس و مراسم هیئت ها اجرا می کنند که از جمله این طرح ها می توان به برگزاری جلسات ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی، گردهمایی مسئولان هیئت های مذهبی در ایام فاطمیه، ایام محرم الحرام و برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت هیئت های مذهبی اشاره کرد.


***
جلسه شورای هیئت های مذهبی استان قزوین در اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد


حجت الاسلام عباس نظری، نماینده تبلیغات اسلامی قزوین در این جلسه گفت: جلسات شورای هیئت های مذهبی شهرستان و استان باید با جدیت بیشتری برگزار و خروجی مطلوبی داشته باشد.

وی اظهار داشت: بیشتر برنامه های سال 90 در خصوص هیئت های مذهبی آموزش است و شورای هیئت های مذهبی باید هیئت هایی را که جوان و فعال هستند را در اولویت این دوره های آموزشی قرار دهند.

حجت الاسلام نظری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم شورای هیئت های مذهبی باید هوشیار باشد تا مبادا هیئت های مذهبی عرصه تبلیغات کاندیداهای مجلس قرار بگیرند.

به گفته وی، هیئت های مذهبی نباید خود را گرفتار جناح بندهای سیاسی کنند و عزت حقیقی هیئت های مذهبی نباید خدشه دار شود.


***
کارگاه آموزش مدیریت هیئت های مذهبی ویژه برادران توسط اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تاکستان برگزار شد

یک استاد دانشگاه و حوزه گفت: در طول تاریخ، مجالس و آیین های سوگواری عاشورا و مجموعه اشعار و سخنرانی های مرتبط با آن برای تبلیغ و ترویج و استمرار حیات شیعه جنبه تبلیغی و اطلاع رسانی داشته اند تا جایی که می توان ادعا کرد که یکی از دلایل مؤثر در حفظ و استمرار شیعه، فعالیت همین مجالس و عزاداری ها در سخت ترین دوران و وضعیت تاریخی بوده است.

به گفته حجت الاسلام حسینی، این فعالیت ها در مقاطع تاریخی مختلف و به تبع شرایط سیاسی و اجتماعی، اشکال و صورت های مختلفی پیدا کرده و همیشه به یک شکل نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: هیئت های مذهبی رسالت مهمی را بر دوش دارند و آن ترویج و گسترش معارف و آموزه های دین مبین اسلام و روش و سیره زندگی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و از آنجایی که هیئت های مذهبی ارتباط بسیار گسترده و عمیقی را با اقشار مختلف مردم دارند، لذا این وظیفه بیش از پیش مهم جلوه می کند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: منظور از مجالس ذکر، همان جلساتی است که در آن علوم اسلامی و بحث های آموزنده و تربیت کننده مطرح شده و انسان ها در آن ساخته شده و گنهکاران پاک شوند و به راه راست هدایت شوند.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از کارهای خوبی که به خیال بد بودن آنها را ترک می کنیم و یا آن دسته از کارهایی که فکر می کنیم درست و ثواب است، اینها همگی از سوءتفاهم ها و کج فهمی های دینی ما نشأت می گیرد و بهترین راه درمان و پیشگیری از این کج فهمی ها، استفاده از مبلغان و مداحان مورد تأیید حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی است.

این مسئول افزود: نباید این نکته را فراموش کرد که عزاداری و حضور در این مجالس تا زمانی موجب ثواب و تقرب به سوی خداوند متعال است که زیانی به رعایت واجبات نزند، رعایت حرمت مجالس الهی و رعایت حقوق دیگران جزء امور واجب اما دعا خواندن و گریه کردن و حضور در عزاداری ها از امور مستحب است.

پایان پیام/

کد خبر 51200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha