حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا شاه جعفری، معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران در گفت وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، از برگزاری 4 کارگاه تلبس در هر سال، خبر داد و گفت: در هر کارگاه، 150 نفر حضور می یابند.
وی با بیان اینکه در این کارگاهها، اهمیت و بایسته های تلبس مطابق با منویات و مطالبات مقام معظم رهبری به ویژه طلبه تراز انقلاب اسلامی، تبیین می شود، افزود: آموزش عملی احکام از جمله نحوه کفن کردن، نماز میت و ... در کارگاه های آتی، به طلاب، آموزش داده می شود.
معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران با انتقاد از برپایی یک روزه کارگاه های تلبس، از برنامه ریزی برای برگزاری دو یا سه روزه آن خبر داد و اظهار داشت: آموزش اصول تبلیغ و فعالیت های فرهنگی دشمن و بررسی عرفان های نوظهور و نحله های جدید، جزو سرفصل های کارگاه های آینده است.
وی با اشاره به سخت گیری های حوزه علمیه تهران در جذب و پذیرش طلاب در مرحله اختبار و تثبیت، خاطرنشان کرد: این سخت گیری ها البته با شدت کم تر در کارگاه تلبس و سرانجام، صدور مجوز لحاظ می شود.
حجتالاسلام والمسلمین شاه جعفری افزود: آزمون (پرسشنامه) شخصیتی 16 عاملی کتل در کارگاه تلبس اجرا می شود و هر طلبه ای که نمره لازم را کسب نکند به روانشناس ارجاع داده می شود تا سلامت روانی او را بررسی کند. چنان چه مصاحبه ها و مشاهدات بالینی روانشناس، سلامت روانی طلبه ای را تایید نکند، مجوز تلبس دریافت نمی کند.
وی با بیان اینکه طلاب تهرانی تا ۱۵ دی ماه فرصت دارند در کارگاه تلبس ثبت نام کنند، گفت: مجوز تلبس، به طلابی تعلق میگیرد که دست کم، پایه پنجم تحصیلی را گذرانده باشند.
معاون تهذیب حوزه علمیه استان تهران خبر داد: نهمین کارگاه تلبس حوزه علمیه تهران، پنجشنبه ۱۷ دیماه جاری در مسجد حجت ابن الحسن(عج) به نشانی خیابان سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی از ساعت ۸ تا ۱۶ برگزار می شود.
نظر شما