نمایش عکس در سطح تهران بر ذائقه مردم اثرگذار است

خبرگزاری شبستان: یک عکاس حرکت سازمان زیباسازی در اکران عکس عکاسان در شهر تهران حرکت اثر گذار بر ذائقه هنری مردم دانست و گفت: شهردای بخشی از هزینه این پروژه را به خرید آثار عکاسان اختصاص دهد تا به چرخه اقتصاد هنر و هنرمند کمک کند.

مهدی آشنا، عکاس درباره تاثیر عکس های اکران شده در شهر تهران بر ذائقه مردم در گالری گردی به خبرنگار تجسمی خبرگزاری شبستان گفت:  سازمان زیبا سازی شهرداری تهران چندی پیش اقدام به راه اندازی «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» در شهر تهران کرد؛  که این حرکت بسیار جالب توجه بود و مورد توجه و اقبال رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت؛اکران آثار نقاشان معروف دنیا که با نمایش آنها تهران یک گالری بزرگ شده بود، اقدام خیلی خوبی بود که اهالی هنرهای تجسمی را خوشحال کرد، هم اکنون نیز آثار عکاسان خیلی خوب را در سطح شهر به نمایش گذاشته اند، این اقدام خیلی خوبی برای تشویق مردم به عکاسی است و قطعا در ذائقه مردم بی تاثیر نیست

 

این عکاس اظهار داشت: قطعا اقدامات اینچنینی شهرداری بدون تاثیر نخواهد بود  همانطور که ما وقتی در عرصه ورزشی مثل والیبال سرمایه گذاری می کنیم و این سرمایه گذاری نتیجه می دهد و تیم والیبال ایران در دنیا صاحب رتبه می شود. در هنر هم این گونه است اگر  در هنر می خواهیم پیشرفت کنیم، باید بر روی آن تمرکز کنیم و سرمایه گذاری کرد  که مردم به دیدن آثار هنری بیایند.

 

مهدی آشنا خاطر نشان کرد: متاسفانه امروز یک مشکلی که در هنر بوجود آمده است این است که هر کسی دوربینی به دست عکسی گرفت  و یا قلم به دست گرفت و نقاشی کرد،می شود عکاس یا نقاش، ولی وقتی از همین افراد راجع به تاریخ هنر معاصر می پرسید هیچ چیز ندارند که بگویند اینها  فقط خلق کردند، اینگونه سرمایه گذاری کردن غلط است، باید  در وهه اول  زیرساخت های هنری درست شوند این زیر ساخت از مدارس ابتدایی  و دبیرستان  شروع می شود و به  دانشگاه می رسد، باید  مردم را به دیدن آثار خوب که ذائقه آنها را تحریک کند تشویق کنیم، نه اینکه آثار بی کیفیت را در گالری ها نشان دهند یعنی هر چیزی باید حساب شده باشد.

 

این عکس درباره اکران عکس در شهر تهران از سوی سازمان زیبا سازی شهرداری تهران  گفت: گستردگی این حرکت به گستردگی نگارخانه ای به وسعت یک شهر نیست و جای تقدیر است.

 

مهدی آشنا با اشاره به فراهم کردن زیر ساخت های اساسی برای هنر گفت: متاسفانه نبود اساتید مجرب معضلی است که گریبان جامعه دانشگاهی را گرفته است ، همین باعث می شود که خروجی دانشگاه از نظر علمی  هنر خروجی مناسبی نباشد، شما ببینید تمام عکاسان معروف مال دهه ما نیستند و این معضل امروز دانشگاه های هنری ماست، زیرساخت دانشگاه، دبیرستان و دبستان است ، باید از بنیاد دقت عمل در آموزش دادن  داشته باشیم، نه تنها در هنر عکاسی در دیگر هنرهای تجسمی مثل نقاشی و... و در موسیقی هم این مشکلات هست اما باید بیشتر تلاش کرد.

 

وی هنر را امر ذاتی دانست که آموزش در پرورش آن نقش دارد و گفت: اینکه هر کسی به دانشگاه برود و  تحصیلاتت هنری داشته باشد هنرمند است، نیست ، امروز به سبب رشد تکنولوژی  و دسترسی مردم به دوربین دیجیتال در دسترس ترین هنر عکاسی شده است و شبکه های اجتماعی هم  به خود هنرمندپنداری کمک کرده اند که این برای هنر و هنرمند آسیب زاست.

 

این عکاس گفت: من پیشنهادم به شهرداری که این توجه را به هنر کرده این است؛که این هزینه ای را که برای بیلبوردهای عکاس ها می کند، قسمتی را به خرید آثار هنری عکاسان اختصاص دهد که اقتصاد هنر در چرخه خود قرار بگیرد و بتواند آن هنرمند کار تولید کند و در اقتصاد هنر باقی بماند.

 

کد خبر 511906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha